Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα για παιδιά που ζηλεύουν οι μεγάλοι-Δείτε όλα τα μοντέλα

Ελλάδα 16:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα για παιδιά που ζηλεύουν οι μεγάλοι-Δείτε όλα τα μοντέλα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα για παιδιά που ζηλεύουν οι μεγάλοι-Δείτε όλα τα μοντέλα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το πόσο τυχερά είναι τα παιδιά σήμερα με τα παιχνίδια τους το ξέρουν καλά μόνο οι… μεγάλοι! Δείτε για παράδειγμα τα παιδικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα του cars4kids.gr και θα καταλάβετε τι εννοούμε.

Advertisement
Advertisement

 

Η λατρεία που έχουν τα περισσότερα παιδιά για τα αυτοκίνητα είναι αδιαμφισβήτητη και ξεκινά από πολύ μικρή ηλικία. Με τα Χριστούγεννα να πλησιάζουν ένα παιδικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι ίσως το καλύτερο δώρο για το δικό σας παιδί. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για κάποιο από τα κορυφαία ηλεκτροκίνητα μοντέλα σε αυτή την κατηγορία παιχνιδιών που εμπορεύεται το cars4kids.gr.

Advertisement
Advertisement

cars4kids με συνέπεια και διαφάνεια
Για τα παιδικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα το cars4kids.gr τα πράγματα είναι απλά και περιστρέφονται κυρίως γύρω από τους εξής άξονες: κορυφαία ποιότητα κατασκευής, εξαιρετική εργονομία, μέγιστη ασφάλεια, εγγύηση και γνησιότητα. Άλλωστε έχουμε να κάνουμε με παιδιά και η ασφάλειά τους πρέπει να βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με εκείνο της διασκέδασης που προσφέρει ένα παιχνίδι.

cars4kids

Μεγάλοι κατασκευαστές για τους μικρούς μας οδηγούς!
Bentley, BMW, Audi, Mercedes-Benz, Range Rover, Ford, McLaren, Jaguar & Mini. Όλες αυτές οι μάρκες έχουν και το δικό τους ηλεκτρικό αυτοκίνητο που μπορείτε να το βρείτε στο cars4kids.gr. Τα προϊόντα της εταιρίας απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας από 1 έως και 12 έτη και έχουν όλα τα χαρακτηριστικά για να τους χαρίσουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης αλλά και κάποια που θα εκτιμήσουν οι μεγάλοι.

Advertisement

Ασφάλεια πάνω από όλα
Όλα τα ηλεκτρικά παιδικά αυτοκίνητα του cars4kids.gr πληρούν τις σχετικές ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας ( C.E. ) & Τest Report. Έτσι εξασφαλίζεται η ασφάλεια του παιδιού αλλά και η δική σας ηρεμία. Παράλληλα δεν αποτελούν απομιμήσεις αλλά κατασκευάζονται με σχετική άδεια από τις εταιρίες αναφορικά με τα εμπορικά σήματα που φέρουν αλλά και τη σχεδίασή τους. Γι αυτό άλλωστε μοιάζουν τόσο πολύ και με τα πραγματικά μοντέλα των κατασκευαστών. Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο ασφάλειας είναι η δυνατότητα τηλεχειρισμού που φέρουν

Τα προϊόντα της εταιρίας συνοδεύονται επίσης από εγγύηση δύο ετών, με δωρεάν αποστολή για κατοίκους Αθήνας αλλά και δωρεάν συναρμολόγηση.

Advertisement

Ποιότητα που ξεχωρίζει
Αν μη τι άλλο, η ποιότητα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που κάνει τα συγκεκριμένα ηλεκτρικά αυτοκίνητα να ξεχωρίζουν. Όλα τα μοντέλα που θα βρείτε στο cars4kids.gr φέρουν καθίσματα με αφρώδες και δερμάτινη επένδυση που τα κάνει να δείχνουν ακόμη πιο εντυπωσιακά ενώ βελτιώνει και την άνεση των μικρών οδηγών τους, αφού δεν πρόκειται απλά για έναν πλαστικό πάγκο.

cars4kids

Οι ρόδες τους φέρουν παράλληλα ελαστικά από… λάστιχο και όχι πλαστικό. Αυτό εξασφαλίζει ότι δεν θα δημιουργηθούν γρατσουνιές σε ευαίσθητα πατώματα, πιο ήσυχη λειτουργία εντός σπιτιού αλλά και πολύ καλύτερη πρόσφυση εκτός αυτού. Στην άνεση αλλά και την πρόσφυση συνεισφέρει και η ανάρτηση που υπάρχει σε κάθε τροχό που φέρνει την εμπειρία οδήγησης ακόμη πιο κοντά σε πραγματικό αυτοκίνητο. Το ίδιο κάνουν η οθόνη ΜΡ4 με Τouch Screen, το κλειδί εκκίνησης και τα πραγματικά φώτα LED! Η πραγματική βαφή του “αμαξώματος” που δεν είναι απλά χρωματιστό πλαστικό και τα προσεγμένα αυτοκόλλητα βάζουν και τις τελευταίες πινελιές για μια εμπειρία όσο πιο κοντά στην πραγματική. Κερασάκι στην τούρτα η ζώνη ασφάλειας για να μαθαίνουν οι μικροί μας οδηγοί να την χρησιμοποιούν σωστά όσο πιο νωρίς γίνεται!

Advertisement

Ώρα για σέρβις και ηρεμία μυαλού
Τα αυτοκίνητα χρειάζονται σέρβις για να λειτουργούν άρτια κάθε στιγμή και το ίδιο ισχύει και για τα μικρά παιδικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Το cars4kids.gr, πέρα από την κορυφαία ποιότητα που έχει εξασφαλίσει για τα προϊόντα της, προσφέρει και τη δυνατότητα σέρβις για τα ηλεκτρικά της αυτοκίνητα, στην περίπτωση που οι μικροί ενθουσιώδεις οδηγοί μας τους προκαλέσουν κάποια ζημιά. Η επένδυση που έχετε κάνει για την διασκέδαση των παιδιών σας δεν πρόκειται να πάει σε καμία περίπτωση χαμένη, όπως συμβαίνει συνήθως με τις φτηνές απομιμήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων για παιδιά που κυκλοφορούν στην αγορά.

Οι εν λόγω απομιμήσεις παράλληλα δεν μπορούν να σταθούν δίπλα στα προϊόντα του cars4kids, ούτε σε άλλους εξίσου σημαντικούς τομείς όπως είναι η προσφερόμενη ασφάλεια, η κορυφαία ποιότητα κατασκευής, η δυνατότητα υποβοήθησης του παιδιού μέσω τηλεχειρισμού αλλά και η μελετημένη εργονομία τους.

Η ελληνική εταιρία έχει εξασφαλίσει και διαθέτει κάθε είδους ανταλλακτικό που μπορεί να χρειαστούν τα παιδικά ηλεκτρικά της αυτοκίνητα, ίσως έπειτα από δύο ή τρία χρόνια “σκληρής” καθημερινής χρήσης. Διαθέτει, μάλιστα, τον δικό της Διπλωματούχο Μηχανολόγο Μηχανικό, ο οποίος αναλαμβάνει για εσάς οποιαδήποτε αλλαγή ανταλλακτικού ή επισκευή χρειαστεί.

Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC


Χαρακτηριστικό παράδειγμα των προϊόντων της car4kids είναι η Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC που βλέπετε. Mε 4 μοτέρ σε κάθε τροχό, σε μονοθέσια διάταξη για παιδιά από 1 έως και 8 έτη και μέγιστο βάρος μεταφοράς τα 40 κιλά. Φέρει τρεις ταχύτητες εμπρός και τρεις πίσω (αργό, μεσαίο, γρήγορο) και αναπτύσσει ταχύτητες έως και 8 χλμ./ώρα. Οι μπαταρίες της διαρκούν έως και 2 ώρες, ενώ το τηλεχειριστήριο της επιτρέπει τον έλεγχο και στις τέσσερις κατευθύνσεις.

Τέσσερις αλλά και δύο τροχοί!
Αν τα αυτοκίνητα δεν είναι η μεγάλη αγάπη αλλά αυτή περιστρέφεται γύρω από τους δύο τροχούς, κανένα πρόβλημα! Στο  θα βρείτε και ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες για παιδιά! Και αυτές έχουν κατασκευαστεί με τα ίδια υψηλά στάνταρ ποιότητας και ασφάλειας με στόχο να προσφέρουν διασκέδαση και απόλαυση στους αυριανούς αναβάτες. Δίνουν την ίδια δυνατότητα τηλεχειρισμού, όπως και τα μικρά ηλεκτρικά αυτοκίνητα, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και να μπορείτε παράλληλα να βοηθάτε του μικρούς φίλους των δύο τροχών.

Με δυνατότητα άμεσης αποστολής σε όλη την Ελλάδα και Οnline εξυπηρέτησης μέσω Viber, Skype και φυσικά Messenger!

Δείτε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας σε αυτόν εδώ τον σύνδεσμο.