Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ιδού το νέο Golf GTI TCR (video)

Ελλάδα 15:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ιδού το νέο Golf GTI TCR (video)

ΑΓΩΝΕΣ

Ιδού το νέο Golf GTI TCR (video)

ΑΓΩΝΕΣ

Μπορεί η Volkswagen να εγκατέλειψε πέρυσι τέτοιο καιρό το παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως το αγωνιστικό της τμήμα κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια. Κάθε άλλο!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Πλην του Polo GTI R5 που είναι στο στάδιο της εξέλιξης ενόψει των μαχών της WRC2 το 2018 (μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ), η γερμανική μάρκα αναβάθμισε και το Golf GTI TCR το οποίο παρουσίασε στο Motor Show του Έσεν!

Αυτό φέρει αισθητικές αλλαγές στο πρόσθιο μέρος, οι οποίες εναρμονίζονται με το αντίστοιχο επιβατικό μοντέλο, ενώ έχει βελτιωθεί η αεροδυναμική του απόδοση, έχει αυξηθεί η παραγωγή κάθετης δύναμης ενώ έχει επιτευχθεί και καλύτερη ψύξη του κινητήρα.

Advertisement
Advertisement

Εκεί, στα σωθικά αυτού του θηρίου, παραμένει ο 2λιτρος 4κύλινδρος υπέρ-τροφοδοτούμενος κινητήρας που εφοδιάζει και το Golf R. Προσφέρει 350 PS και 42.8 kgm ροπής. Αριθμοί που επιτρέπουν την επίτευξη επιτάχυνσης 0-100 km/h σε 5.2 δευτερόλεπτα.

Όποιος λοιπόν θέλει να τρέξει στο TCR International Series ή σε αγώνες όπως το Πρωτάθλημα Αντοχής VLN με το Volkswagen Golf GTI TCR, δεν έχει παρά να καταβάλει 90.000 ευρώ.

Απολαύστε το εν δράσει στο video που ακολουθεί…

Advertisement