Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Hyundai ανανέωσε το i10

Ελλάδα 15:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Hyundai ανανέωσε το i10

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Hyundai ανανέωσε το i10

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Δίπλα στο νέο i30 η κορεάτικη μάρκα θα παρουσιάσει στο σαλόνι του Παρισιού την ανανεωμένη έκδοση του i10 δεύτερης γενιάς. Το αυτοκίνητο πόλης της Hyundai φέρει επανασχεδιασμένο εμπρός μέρος, περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης στο εσωτερικό, πλουσιότερο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας. Επιλογές στα κινητήρια σύνολα παραμένουν οι 1.0 και 1.25 βενζίνης, όμως προστίθεται και έκδοση με υγραέριο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Στο εμπρός άκρο του i10 αλλάζουν τα πάντα εκτός από τα κύρια φωτιστικά σώματα. Ο προφυλακτήρας φέρει νέα γρίλια (σημείο κατατεθέν στα νέα Hyundai), που στο πάνω μέρος της φιλοξενεί δύο στρογγυλά φώτα ημέρας LED. Νέος είναι και ο πίσω προφυλακτήρας, με μαύρη λεπτομέρεια και στρογγυλά φώτα ομίχλης. Νέα κρύσταλλα έχουν τοποθετηθεί στα πίσω φώτα.

Advertisement
Advertisement

Πέρα από τις κόκκινες επενδύσεις στην καμπίνα των επιβατών, οι αγοραστές του μικρού Hyundai μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μπλε, πορτοκαλί, μπεζ, μαύρο εσωτερικό. Η σημαντικότερη αλλαγή αφορά την τοποθέτηση οθόνης αφής 7 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων (χάρτες πλοήγησης, ηχοσύστημα κλπ). Είναι συμβατό με τα πρωτόκολλα Apple CarPlay και Android Auto, επιτρέποντας στον οδηγό να χειρίζεται εύκολα και με ασφάλεια τις λειτουργίες του smartphone.

Μάλιστα η Hyundai προσφέρει 7ετή δωρεάν συνδρομή στις υπηρεσίες LIVE Services, για πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τις κυκλοφοριακές συνθήκες, τον καιρό, τα σημεία ενδιαφέροντος, ακόμη και τις σταθερές κάμερες καταγραφής ταχύτητας (όπου αυτό επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία).

Advertisement

Δίπλα στους γνωστούς κινητήρες βενζίνης 1.0 και 1.25 (με στάνταρ 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και προαιρετικά αυτόματο 4 σχέσεων), υπάρχει η οικονομική έκδοση BlueDrive του 1.0 και η LPG με τον ίδιο κινητήρα.

Το i10 αναβαθμίζεται σημαντικά και στον τομέα της ασφάλειας, με συστήματα όπως το Front Collision Warning System (ειδοποιεί σε περίπτωση πιθανότητας σύγκρουσης με προπορευόμενο όχημα) και το Lane Departure Warning System (για ακούσια αλλαγή λωρίδας σε ταχύτητες άνω των 60 km/h). Σε όλα τα παραπάνω προστίθενται στοιχεία όπως αυτόματος κλιματισμός, θερμαινόμενο τιμόνι και εμπρός καθίσματα. Και βέβαια ο χώρος αποσκευών με 252 lt. είναι από τους κορυφαίους στην κατηγορία.

Advertisement