Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

H Porsche μας συστήνει τη νέα 911 Targa (video)

Ελλάδα 5:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Porsche μας συστήνει τη νέα 911 Targa (video)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

H Porsche μας συστήνει τη νέα 911 Targa (video)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η έκδοση Targa ήρθε πριν από μερικές ημέρες να ολοκληρώσει τη γκάμα της νέας γενιάς της θρυλικής Porsche 911.

Advertisement
Advertisement

Μετά τις δικίνητες Carrera και Carrera S, τις αντίστοιχες τετρακίνητες 4 και 4S, τη Cabriolet και τις κορυφαίες Turbo και Turbo S, η γερμανική εταιρεία κλείνει την «οικογένεια» με την εν λόγω έκδοση που όπως μαρτυρά το όνομα, «κάθεται» κάπου ανάμεσα στις coupe και την cabriolet έκδοση.

Όπως και στην προηγούμενη γενιά, η φιλοσοφία της ηλεκτρικά αναδιπλούμενης οροφής παραμένει ίδια και επικεντρώνεται για το χώρο αποκλειστικά πάνω από τα κεφάλια οδηγού και συνοδηγού. Ο χρόνος δίπλωσης και αναδίπλωσης είναι στα μόλις 19 δευτερόλεπτα!

Οι μηχανικοί της Porsche κράτησαν σχετικά χαμηλά βάρος της 911 Targa, χάρη στη χρήση ελαφρών υλικών. Συνολικά είναι +20 kg βαρύτερη από την Cabrio και +50 kg από την Coupe.

Advertisement
Advertisement

Η Porsche 911 Targa είναι διαθέσιμη αποκλειστικά σε τετρακίνητες εκδόσεις, με βασική επιλογή την 911 Targa 4, με το boxer εξακύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο σύνολο των 3,0 λίτρων που αποδίδει 385 ίππους και 450 Nm ροπής, ενώ η κορυφαία Targa 4S διαθέτει τον ίδιο κινητήρα αλλά με αυξημένη ισχύ που φτάνει τους 450 ίππους. Αντίστοιχα αυξημένη είναι και η ροπή – στα 530 Nm.

Η νέα 911 Targa θα λανσαριστεί στην ευρωπαϊκή αγορά τον Αύγουστο. Μέχρι τότε, δείτε περισσότερα για την εντυπωσιακή «Γερμανίδα», στο σύντομο αλλά εκρηκτικό video που ακολουθεί…

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:
Αποκάλυψη της νέας Porsche 911 Targa

Το Porsche Track Precision App σε… ακολουθεί στην πίστα (video)

Advertisement

Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα με Porsche Carrera 4S Cabriolet (vid)