Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

H φαντασμαγορική παρουσίαση της Maserati MC20 (video)

Ελλάδα 22:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H φαντασμαγορική παρουσίαση της Maserati MC20 (video)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

H φαντασμαγορική παρουσίαση της Maserati MC20 (video)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Με την αυτοκίνηση να αποτελεί εδώ και μήνες «θύμα» της παγκόσμιας πανδημίας του Covid-19, είχαμε ξεχάσει πόσο ψηλά είχε ανέβει ο πήχης σε ότι αφορούσε στις παρουσιάσεις νέων μοντέλων. Η Maserati φρόντισε να μας το θυμίσει!

Advertisement
Advertisement

Δεν γινόταν άλλωστε να ακολουθήσει διαφορετική οδό, δεδομένου πως το μοντέλο το παρουσίασε στον κόσμο, η νέα MC20, είναι το μοντέλο με το οποίο όπως περήφανα δηλώνουν οι Ιταλοί, ανοίγει ένα νέο, συναρπαστικό κεφάλαιο στην ιστορία του brand.

Η εταιρεία με σήμα την τρίαινα έστησε ένα πραγματικά εντυπωσιακό event, που ξεκίνησε με εικόνες και videos από την ένδοξη ιστορία της εντός και εκτός πίστας, ένα αξιοπρόσεκτο ψηφιδωτό εικόνων που συνθέτουν όλο της το είναι.

Μετά το πρελούδιο, εμφανίστηκαν οι καλεσμένοι. Τηρώντας με ιδανικό τρόπο τις επιταγές του social distancing αφού σαν σε άλλο drive in cinema, βρίσκονταν όλοι μέσα σε δημιουργήματα της Maserati που «κοιτούσαν» την επιβλητική σκηνή.

Advertisement
Advertisement

Ακολούθησε ένα δυναμικό οπτικοακουστικό σόου, που παρέδωσε τη σκυτάλη σε ένα ταξίδι στο χρόνο. Βήμα-βήμα η εξέλιξη της μάρκας και τα μοντέλα που αυτή δημιούργησε.

Και μετά, ήρθε η μεγάλη αποκάλυψη της MC20 την οποία οδήγησε στη σκηνή ο οδηγός αγώνων της Maserati, τετράκις πρωταθλητή στο FIA GT με την MC12 και δοκιμαστή της μάρκας, Andrea Bertolini.

Συνοδηγός του ήταν ο διάσημος YouTuber Mr JWW που για μία ακόμα φορά ανέλαβε το ρόλο του παρουσιαστή και μαζί ανέλυσαν τις αρετές του νέου μοντέλου και τον προηγμένο του κινητήρα, προτού παραδώσουν τη σκυτάλη στον CEO της Maserati, Davide Grasso.

Advertisement

Δείτε όλα όσα έγιναν στην μαγευτική βραδιά αποκάλυψης του ιταλικού θηρίου των 621 ίππων (διαβάστε τα πάντα σχετικά με τη MC20 πατώντας εδώ), στο video που ακολουθεί…

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Maserati Ghibli Hybrid με 330 ίππους (+video)

Η νέα εποχή της Maserati

Maserati Ghibli και Quattroporte Trofeo: Τα ταχύτερα sedan με 326 χλμ τελική (+video)

Advertisement