Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

H Giulietta QV με τον κινητήρα της 4C!

Ελλάδα 0:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Giulietta QV με τον κινητήρα της 4C!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

H Giulietta QV με τον κινητήρα της 4C!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η ανανεωμένη γκάμα της μικρομεσαίας Alfa Romeo υποδέχεται τη sport έκδοση Quadrifoglio Verde. Η Giulietta γιορτάζει τα 60ά της γενέθλια με στιλ και επιδόσεις. Τα σημαντικά νέα είναι ότι εφοδιάζεται με τον 4κύλινδρο μεν 1750, στην έκδοση όμως της πισωκίνητης και πανάλαφρης 4C, δηλαδή με 240 PS και 34,7 kgm ροπής. Κοινό είναι και το 6άρι κιβώτιο διπλού συμπλέκτη TCT.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Η κορυφαία Giulietta ξεπερνά σε τελική τα 240 km/h, ενώ η επιτάχυνση 0-100 βελτιώνεται ελαφρά στα  6,6 sec (από 6,8 sec στο απερχόμενο μοντέλο με το χειροκίνητο κιβώτιο). Το νέο σύστημα εισαγωγής αναμορφώνει και τον ήχο του κινητήρα της QV, ενώ οι επεμβάσεις στην καμπίνα των επιβατών εντοπίζονται στο τιμόνι, τον πίνακα οργάνων με το σηματάκι «QV», τα επενδεδυμένα με δέρμα και αλκαντάρα καθίσματα.

Παράλληλα η Alfa Romeo λανσάρει την περιορισμένης παραγωγής (500 μονάδες) Launch Edition της Giulietta QV, είτε στην αποκλειστική γκρι απόχρωση των φωτογραφιών είτε σε κόκκινο χρώμα. Η συλλεκτική έκδοση φέρει σπόιλερ και καλύμματα καθρεπτών από ανθρακόνημα, αεροδυναμικές λεπτομέρειες και 18άρες ζάντες αλουμινίου. Οι πωλήσεις της νέας Giulietta Quadrifoglio Verde θα αρχίσουν τον Μάιο.

Advertisement
Advertisement