Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Φοβού την κορυφαία νέα Camaro ZL1

Ελλάδα 21:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Φοβού την κορυφαία νέα Camaro ZL1

ΝΕΑ

Φοβού την κορυφαία νέα Camaro ZL1

ΝΕΑ

Παρόν φωνάζουν οι Αμερικανοί… αυτοκινητάδες, που δεν ξεχνούν να κατασκευάζουν “καυτά” muscle cars… Ετσι η  Chevrolet παρουσίασε την απόλυτη έκδοση της Camaro, ένα πραγματικό θηρίο 649PS που προέρχονται από τον γνωστό LT4 V8 χωρητικότητας 6.2lt της GM που συναντάμε, σε πιο «απλή» έκδοση, στην εξίσου «πολεμική» Corvette Z06.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

H ροπή του ορίζεται στα 88.5 kgm, ενώ οι επιδόσεις εξαρτώνται από το κιβώτιο. Με το 6άρι μηχανικό τα 0-100 έρχονται σε 4 δευτερόλεπτα ενώ με το αυτόματο στα 3.9! Όταν λέμε αυτόματο, συναντάμε ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ZL1 αφού είναι 10 σχέσεων! Μάλιστα είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με τη Ford και μέχρι το τέλος του 2018 αναμένεται να εφοδιάζει 8 μοντέλα της GM. Η τελική ταχύτητα ορίζεται στα 290 και τα 296 km/h αντίστοιχα.

2017-Chevrolet-Camaro-ZL1-d640

Advertisement
Advertisement

Αρωγός στην επίτευξη αυτών των εντυπωσιακών αριθμόν είναι η μείωση του βάρους κατά 91 κιλά, σε σχέση φυσικά με το μοντέλο της προηγούμενης γενιάς. Αν θέλετε να συνεχίσουμε την αντιπαραβολή για να αντιληφθείτε το… step up, μιλάμε για 60 επιπλέον άλογα. Η προαναφερθείσα ισχύς περνάει στον πίσω άξονα με ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μπλοκέ διαφορετικό.

2017-Chevrolet-Camaro-ZL1-g640

Ο κόκκινος διάβολος των φωτογραφιών πατάει πάνω σε 20άρες ζάντες, ντυμένες με ελαστικά Goodyear Eagle F1 Supercar, με τη Brembo να έχει κατασκευάσει τα φρένα που καλούνται να τους σταματήσουν. Στην τεχνολογική φαρέτρα ξεχωρίζει η ανάρτηση Magnetic Ride.

Advertisement

2017-Chevrolet-Camaro-ZL1-c640

Η επίσημη πρεμιέρα της νέας Camaro ZL1 θα πραγματοποιηθεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, που διεξάγεται στις 25 Μαρτίου – 3 Απριλίου. Όσο για τις πωλήσεις της, θα αρχίσουν στο τέλος του έτους.

Advertisement