Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ferrari SP3JC: Βασισμένη στην F12tdf αλλά μοναδική!

Ελλάδα 11:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ferrari SP3JC: Βασισμένη στην F12tdf αλλά μοναδική!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ferrari SP3JC: Βασισμένη στην F12tdf αλλά μοναδική!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Θέλετε να αποκτήσετε μία Ferrari αλλά θέλετε να είναι και μοναδική στο είδος της; Ε τότε η SP3JC, το τελευταίο δημιούργημα του Τμήματος Ειδικών Project του Μαρανέλο, είναι το τέλειο μοντέλο για εσάς!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Βασίζεται στην F12tdf αλλά όπως βλέπετε, είναι… σούπερ σπέσιαλ. Άλλωστε το εν λόγω μοντέλο πωλείται μόνο σε έκδοση με οροφή πάνω από το κεφάλι του οδηγού άρα να η πρώτη βασική διαφορά.

Κι αν θέλετε, αποτελεί… πεδίο δοκιμής σχετικά με το σενάριο που σας αναφέραμε πρόσφατα και αφορούσε στη δημιουργία convertible έκδοσης της 812 Superfast (διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ).

Advertisement
Advertisement

Στα σωθικά της κρύβει έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα χωρητικότητας 6.3lt και απόδοσης 769 αλόγων. Όπως χαρακτηριστικά λένε οι Ιταλοί, αυτό το μοναδικό μοντέλο έχει εμπνευστεί από την Pop Art – εξ ου και οι χρωματικές επιλογές. Η SP3JC είναι βαμμένη σε χρώμα Bianco Italia, με πινελιές από Azzurro Met και Giallo Modena.

ferrari-sp3jc-c640

Advertisement

Ο ιδιοκτήτης της ζήτησε συγκεκριμένες τροποποιήσεις πάνω στις οποίες δούλεψαν οι Ιταλοί, δημιουργώντας ένα πραγματικά ξεχωριστό «πρόσωπο». Αίσθηση προκαλούν τα δύο μεγάλα ανοίγματα στην κορυφή του καπό που φανερώνουν το κινητήριο σύνολο αλλά και ο αρκετά επιθετικού σχεδιασμού προφυλακτήρας.

ferrari-sp3jc-e640

Advertisement

Τα roll hoops είναι από ανθρακονήματα ενώ το καπάκι του ρεζερβουάρ που αποτελεί μία ακόμα έξτρα πινελιά, είναι από αλουμίνιο. Εντυπωσιακή είναι η σχεδίαση του πίσω προφυλακτήρα που διαθέτει μία καμπύλη που ενώνει τα φωτιστικά σώματα, ακριβώς από κάτω δύο οπές που απλώνονται σχεδόν σε όλο το πλάτος του οχήματος, διπλές και ακροβολισμένες απολήξεις των εξατμίσεων και σχεδόν τρομακτικό διαχύτη.

ferrari-sp3jc-d640

Όσο για το εσωτερικό, τα δερμάτινα καθίσματα και το δερμάτινο ταμπλό είναι σε χρώμα μπλε και λευκό, με αντιθέσεις στο χρώμα των ραφών.

Advertisement