Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ετοιμάζει «ανοιχτή» έκδοση για την 812 η Ferrari;

Ελλάδα 21:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ετοιμάζει «ανοιχτή» έκδοση για την 812 η Ferrari;

ΝΕΑ

Ετοιμάζει «ανοιχτή» έκδοση για την 812 η Ferrari;

ΝΕΑ

Πάει πια ένας χρόνος από τα αποκαλυπτήρια της εντυπωσιακής Ferrari 812 Superfast. Ένα πραγματικό θηρίο που συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο εμφάνιση και επιδόσεις!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Σημειώστε: 0-100 km/h σε 2,9 sec και τελική ταχύτητα στα 340 km/h. Με 800 άλογα (στις 8500 rpm) και 718 Nm (στις 7000 rpm) να έρχονται από τον ατμοσφαιρικό V12 βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 6.5 lt.

Τι άλλο να θέλει κανείς από αυτή την ανήσυχη Ιταλίδα την οποία μπορείτε πατώντας εδώ να τη δείτε εν δράσει να επιταχύνει και πατώντας εδώ, να πρωταγωνιστεί σε ένα μαγευτικό roadtrip που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό CAR Magazine Greece;

Advertisement
Advertisement

Μα φυσικά να τη δει σε convertible έκδοση και η Ferrari φέρεται να την έχει στα σκαριά! Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο συνήθως έγκυρος Marcel Massini. Ένας άνθρωπος που ξέρει όσο λίγοι την ιστορία της ιταλικής μάρκας και έχει αντίστοιχες διασυνδέσεις εντός του Μαρανέλο.

Ακόμα τίποτα δεν είναι επίσημο, ούτε ξέρουμε αν οι Ιταλοί θα επιλέξουν το όνομα Spider ή Aperta. Φημολογείται πάντως πως θα χρησιμοποιήσουν hard top οροφή, αντίστοιχη εκείνων που χρησιμοποιήθηκαν στις 458 και 488 Spider.

Όλα αυτά ενώ η εμβληματική μάρκα έχει στα σκαριά 15 νέα μοντέλα, ανάμεσά τους και το παρθενικό της SUV που θα ονομάζεται Purosangue.