Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μία Ferrari… off-road!

Ελλάδα 18:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μία Ferrari… off-road!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μία Ferrari… off-road!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το Μαρανέλο αποτελεί τόπο γέννησης υπέρ-αυτοκινήτων επιδόσεων που συναρπάζουν στο δρόμο και διαπρέπουν στην πίστα. Κατά πόσο μπορεί όμως να αλλάξει αυτό;

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Επίσημα… η Ferrari δεν παρουσιάζεται διατεθειμένη να ακολουθήσει τάσεις αγοράς. Δεν ετοιμάζει SUV, ούτε συμμερίζεται έννοιες όπως το downsizing. Η πιο… τολμηρή της κίνηση ήταν η πανίσχυρη FF που παρουσιάστηκε στη Γενεύη πριν από δύο χρόνια και διαφοροποιήθηκε από τα κλασικά μοντέλα με το αλογάκι, έχοντας τέσσερις θέσεις.

Μακριά από τον… hardcore χαρακτήρα των Ferrari αλλά και πάλι, διαφοροποιημένη με μέτρο. Ότι όμως δεν τολμούν οι αυτοκινητοβιομηχανίες, συχνά το τολμούν λάτρεις της αυτοκίνησης με ταλέντο στο σχεδιασμό.

Advertisement
Advertisement

Μέσα από τις σελίδες του NewsAuto έχετε δει πολλές προτάσεις σπουδαστών που ονειρεύονται οχήματα πιο… φαντασμαγορικά από εκείνα που κυκλοφορούν στους δρόμους, πέρα από τους αθέατους περιορισμούς σε όσα ένα σχεδιαστικό τμήμα όπως αυτό της Ferrari, δικαιούται να προτείνει.

Μία τέτοια περίπτωση αποτελεί το σχέδιο του X-Tomi που μοιράστηκε μέσω του blog που διατηρεί. Πρόκειται για την FF Cross, μία πιο… εκτός δρόμου εκδοχή του μοντέλου της ιταλικής μάρκας. Με μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, πλαστικά προστατευτικά περιμετρικά, τονισμένους θόλους στους τροχούς, μεταλλικά προστατευτικά στο κάτω μέρος των προφυλακτήρων, άλλες ζάντες, ράγες οροφής και γενικά, ότι θα μπορούσε να «φορέσει» μία Ferrari που θα είχε στο μενού λειτουργιών της και το να πατάει χώμα.

Ενδιαφέρουσα πρόταση αν και… δύσκολα θα μπορέσει να υλοποιηθεί μία τέτοια ιδέα.