Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτή είναι η νέα Ferrari California! (upd)

Ελλάδα 23:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτή είναι η νέα Ferrari California! (upd)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτή είναι η νέα Ferrari California! (upd)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η California T ανανεώνεται σχεδιαστικά και όπως μαρτυρά το γράμμα “Τ” αποκτά turbo, με την ισχύ να εκτοξεύεται σε 560 PS. Δείτε την πριν κάνει πρεμιέρα για το κοινό τον Μάρτιο στη Γενεύη. To 2+2 θέσεων convertible με τη σκληρή οροφή, έχει ελαφρά μεωμένο βάρος (1.625 kg), ενώ η κατανομή του είναι σε αναλογία 47/53 εμπρός-πίσω.

Advertisement
Advertisement

TOY KΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Από τις πρώτες φωτογραφίες διαπιστώνουμε το πλήρως επανασχεδιασμένο εμπρός μέρος, με νέα φώτα, προφυλακτήρα και μάσκα. O ατμοσφαιρικός V8 της California δίνει τη θέση του σε turbo 3.8 V8 με 560 PS και 77 kgm ροπής. Με το 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και το launch control, η California T χρειάζεται 3,6 sec για το 0-100 km/h. Η τελική ταχύτητα φθάνει τα 316 km/h.

Αν και σε τέτοιου χαρακτήρα κατασκευές η κατανάλωση περνά στα… ψιλά, οφείλουμε να αναφέρουμε ότι η California T χρειάζεται σε μεικτό κύκλο 10,5 lt. καυσίμου ανά 100 km και εκπέμπει στο περιβάλλον 250 g. CO2 ανά km. O εξοπλισμός περιλαμβάνει το traction control F1-Trac της Ferrari, για κορυφαία επιτάχυνση καθώς η California T βγαίνει από τις στροφές.

Advertisement
Advertisement

Πιο πολυτελές δείχνει το εσωτερικό, με χρήση ποιοτικότερων υλικών, ενώ το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας περιλαμβάνει οθόνη αφής, διαγωνίου 6,5 ιντσών. Και μην ξεχνάμε, ότι η μεταλλική οροφή χρειάζεται 14 sec για να αναδιπλωθεί, μετατρέποντας το coupe σε convertible.