Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Επιτέλους… Aston Martin σε James Bond Edition!

Ελλάδα 1:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Επιτέλους… Aston Martin σε James Bond Edition!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Επιτέλους… Aston Martin σε James Bond Edition!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μετά από τόσα χρόνια που ο θρυλικός πράκτορας 007 είχε συνδεθεί με την αυτού μεγαλειότητα της Aston Martin, ήταν απορίας άξιο πως η βρετανική εταιρεία δεν είχε δημιουργήσει έως τώρα έκδοση… Bond!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Κάλλιο αργά παρά ποτέ και η DB9 GT Bond Edition θα κυκλοφορήσει με αφορμή τη νέα ταινία της σειράς με τίτλο «Spectre». Προφανώς σε περιορισμένο αριθμό – συγκεκριμένα 150 κομμάτια.

Τι το ιδιαίτερο έχει αυτό το αξίας 225 χιλιάδων ευρώ μοντέλο; Ας τα δούμε με τη σειρά. Είναι βαμμένο στο αποκλειστικό χρώμα «Spectre Silver» ενώ φέρει το… ψαρωτικό σήμα ‘007 Bond Edition στο εξωτερικό του.

Advertisement
Advertisement

Aston-Martin-DB9-GT-Bond-Edition-d640

Το splitter εμπρός αλλά και ο διαχύτης πίσω είναι από ανθρακονήματα, στους αεραγωγούς στο καπό, στη γρίλια αλλά και σε άλλα σημεία χρησιμοποιείται αλουμίνιο, ενώ οι 20 ιντσών τροχοί είναι βαμμένοι σε χρώμα gloss black diamond και συνδυάζονται με γκρι δαγκάνες φρένων.

Aston-Martin-DB9-GT-Bond-Edition-e640

Advertisement

Το σηματάκι που φωνάζει πως είστε… πράκτορας για ειδικές αποστολές εμφανίζεται και στο εσωτερικό και συνδυάζεται με ένα σπέσιαλ μοτίβο εκκίνησης στο σύστημα infotainment Ami II της Aston Martin. Τα παραπάνω συνδυάζονται και από μία πλούσια γκάμα αξεσουάρ με πινελιές από τον επικό χαρακτήρα της μεγάλης οθόνης.

Aston-Martin-DB9-GT-Bond-Edition-g640tall

Advertisement

Η DB9 GT Bond Edition εφοδιάζεται με 6λιτρο V12 κινητήρα που προσφέρει 547 PS στις 6750 rpm και 63.2 kgm ροπής. Η ισχύς περνά στους τροχούς μέσω συστήματος μετάδοσης Touchtronic II και τα 0-100 έρχονται σε 4.5 sec!

Aston-Martin-DB9-GT-Bond-Edition-f640