Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Εντάξει, η Toyota… το τερμάτισε

Ελλάδα 20:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εντάξει, η Toyota… το τερμάτισε

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Εντάξει, η Toyota… το τερμάτισε

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Εκθέσεις όπως η SEMA του Λας Βέγκας αποτελούν «παράδεισο» για τους λάτρεις των βελτιώσεων και των μετατροπών στα αυτοκίνητα. Οι κατασκευαστές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, παρουσιάζοντας εντυπωσιακές δημιουργίες. Η Toyota μάλλον όμως το παράκανε, με το Tundrasine.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Το όνομά του προέρχεται από την ένωση των λέξεων Tundra (έτσι ονομάζεται το μεγάλο της pick up στις ΗΠΑ) και limousine. Η λιμουζίνα με την καρότσα στο πίσω μέρος βασίζεται στο διπλοκάμπινο Tundra, με τετρακίνηση και V8 κινητήρα, χωρητικότητας 5,7 lt. Στην περίπτωση όμως του Tundrasine το συνολικό μήκος ξεπέρασε τα 8 m (!) και το μεταξόνιο τα 6 m. Όσο για το βάρος, φθάνει τα 3.600 kg.

Όταν ανοίγουν οι οκτώ πόρτες του (τέσσερις σε κάθε πλευρά) αποκαλύπτουν ένα πολυτελές εσωτερικό που παραπέμπει σε ιδιωτικό jet με καθίσματα-πολυθρόνες. Αν μας ρωτάτε τι θα το κάνει η Toyota μόλις κλείσουν οι πύλες της έκθεσης SEMA, δεν θα αποκλείαμε να το δανείσει στους παραγωγούς κάποιας ταινίας με θέμα το Λας Βέγκας. Εξάλλου, what happens in Vegas stays in Vegas…

Advertisement
Advertisement