Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα Tucson με 700 ίππους!

Ελλάδα 19:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένα Tucson με 700 ίππους!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα Tucson με 700 ίππους!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Λιγότερο εντυπωσιακό από όσο υπονοούσε το σκίτσο του, αλλά το ίδιο ισχυρό, το Bisimoto Tucson τραβάει τα βλέμματα στην έκθεση after market SEMA που διεξάγεται στο Λας Βέγκας. Το μοντέλο της Hyundai δέχτηκε τις επεμβάσεις της εταιρείας βελτίωσης Bisimoto Engineering και μεταμορφώθηκε περισσότερο σε ένα αυτοκίνητο για αγώνες dragster παρά σε ένα SUV για off road.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Η Bisimoto παρέλαβε τον 2.4 βενζινοκινητήρα Theta-II της Hyundai και δεν άφησε κανένα μέρος του ανέγγιχτο. Αποτέλεσμα; Περισσότεροι από 700 ίπποι, χάρη στην τοποθέτηση turbo, σε αναβαθμισμένο σύστημα διαχείρισης και άλλα πολλά. Η ροπή περνά στους τροχούς μέσω 6τάχυτου μηχανικού κιβωτίου. «Μετά από εκατοντάδες ώρες δοκιμών και εξέλιξης των νέων μερών του κινητήρα, είμαστε πεπεισμένοι ότι συνδυάζει τις επιδόσεις με την αξιοπιστία», ανέφερε ο ιδιοκτήτης της Bisimoto, Bisi Ezerioha.

Advertisement
Advertisement

Οι αλλαγές δεν σταματούν βέβαια στον κινητήρα. Το Tucson φέρει ειδικά σχεδιασμένη αερανάρτηση (που χαμηλώνει το αμάξωμα), αγωνιστικούς τροχούς, ανάλογα ελαστικά και μεγάλο intercooler στη θέση της χαρακτηριστικής γρίλιας στη μάσκα. Στο εσωτερικό έχει τοποθετηθεί roll cage για αξηση της ακαμψίας και ασφάλειας.