Live Κίνηση
Περισσότερα
DTM

«Δύο σε ένα» για τη Mercedes

Ελλάδα 4:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Δύο σε ένα» για τη Mercedes

DTM

«Δύο σε ένα» για τη Mercedes

DTM

Τη δυνατότητα να θαυμάσουν την Mercedes που θα συμμετάσχει το 2016 στο DTM αλλά και την εμπνευσμένη από το αγωνιστικό αυτοκίνητο, ειδική έκδοση της C63 Coupe, θα έχουν οι επισκέπτες της έκθεσης της Φρανκφούρτης. Η μάρκα από τη Στουτγάρδη παρουσιάζει την αγωνιστική C63 DTM και την πολιτική βερσιόν, την Mercedes-AMG C63 Coupe Edition 1.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Αρχίζοντας από το «όπλο» που θα ανταγωνιστεί τα Audi και τις BMW στο Γερμανικό Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού 2016, η C63 DTM φέρει νέα εμφάνιση και αεροδυναμικά βοηθήματα, 4λιτρο V8 κινητήρα απόδοσης 490 ίππων, 6τάχυτο κιβώτιο, κίνηση βέβαια στους πίσω τροχούς, μονοκόκ από ανθρακόνημα και όλες βέβαια τις απαραίτητες τροποποιήσεις.

Advertisement
Advertisement

Η έκδοση για το δρόμο ονομάζεται C63 Coupe Edition 1 και δανείζεται τα χρώματα (γκρι με κίτρινες λωρίδες) του αγωνιστικού αυτοκινήτου, ενώ εφοδιάζεται σπορ καθίσματα και αεροδυναμικό πακέτο. Όπως οι απλές εκδόσεις της C63 Coupe, έτσι και η Edition 1 θα προσφέρεται σε δύο παραλλαγές ισχύος του 4.0 V8 κινητήρα: με 476 και 510 ίππους.

Οι μπροστινοί τροχοί έχουν διάμετρο 19 ίντσες και πατούν σε σπορ ελαστικά 255/35, ενώ οι πίσω είναι 20 ιντσών και ντύνονται με ελαστικά 285/30. Τα κεραμικά φρένα, το διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, η ανάρτηση AMG RIDE CONTROL κ.α. είναι οι επιπλέον ουσιαστικές «πινελιές».