Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

CarLady: Mercedes A-Class, ένα αστέρι δίπλα σου!

Ελλάδα 12:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CarLady: Mercedes A-Class, ένα αστέρι δίπλα σου!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

CarLady: Mercedes A-Class, ένα αστέρι δίπλα σου!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μετά από σκληρή δουλειά και παρά τις δυσκολίες της καθημερινότητας, ήρθε η ώρα για την Σοφία να αλλάξει αυτοκίνητο. Είναι εκείνη που οδηγεί (ο σύζυγός της χρησιμοποιεί τα μέσα μαζικής μεταφοράς). Έχει δημιουργήσει τη δική της εταιρία, η οποία της φέρνει κέρδη και ψάχνει για ένα μοντέλο που να δείχνει πως είναι επιτυχημένη χωρίς να προκαλεί. Έτσι η Σοφία κατέληξε στην Mercedes A-Class.

Advertisement
Advertisement

 

Το hatchback της Mercedes είναι για την δική μας business woman κάτι παραπάνω από ένα «μοδάτο» αξεσουάρ. Θέλει με αυτό να δείχνει πως έχει καταφέρει να πετύχει, θέλει να μεταφέρει με ασφάλεια τα παιδιά της στο σχολείο και στις δραστηριότητές τους και φυσικά να κάνει ταξίδια αναψυχής με ολόκληρη την οικογένειά της.

Advertisement
Advertisement

Η εμφάνιση της A-Class είναι κάτι που κέρδισε αμέσως την Σοφία καθώς η hatchback έκδοση της A-Class ξεχωρίζει στο εμπρός μέρος της. Είναι επιθετικό αλλά όχι έντονMercedes A-Class ο και απότομο, το σημείο που δίνει την ταυτότητα είναι τα φωτιστικά σώματα. Πίσω το μοτίβο είναι περισσότερο γραμμικό με τον τρίτο όγκο να είναι διακριτικά σχεδιασμένος και συμπληρώνει την ομοιογένεια. Τα φώτα… εισβάλουν στα «φτερά» και δίνουν στυλ και συνέχεια στην πλαϊνή όψη του αυτοκινήτου. Στην A-Class το σχέδιο δεν περνά απαρατήρητο και ξεχωρίζει. Όπως συμβαίνει με την ηρωίδα μας που κάνει διακριτικά την δουλειά της και ξεχωρίζει αμέσως.

Ανακαλύψτε τα πάντα για την A-Class

Advertisement

Εσωτερικός τεχνολογικός κόσμος

Το εσωτερικό της A-Class είναι, σημείο αναφοράς, στις τεχνολογικές εφαρμογές. Δύο οθόνες από 7 έως10,25 ίντσες τα παρουσιάζουν και τα… ελέγχουν όλα. Λάθος εσείς τα ελέγχετε μέσα από αυτές. Τα touchpad χειριστήρια στο τιμόνι γίνονται η πιο εύκολη λύση για τις εντολές. Η οθόνη αφής είναι μια κλασσική λύση (στην εποχή μας) ενώ υπάρχει και το σύστημα φωνητικών εντολών με δυνατότητα η A-Class να… απαντά και σε ερωτήσεις. Η τεχνολογία συνεχίζεται και στα ηλεκτρονικά βοηθήματα: Αυτόματη επιβράδυνση με σύστημα αναγνώρισης πεζών και ποδηλάτων, υποβοήθηση για προσπέρασμα και την ημιαυτόνομη λειτουργία διατήρησης, απόστασης, λωρίδας (αντιδρά λίγο απότομα) και ταχύτητας.

Advertisement

Όμως η Σοφία επέλεξε την A-Class και για τις εσωτερικές της διαστάσεις. Εκεί τα δύο της παιδιά (ή δύο φίλες της) μπορούν να ταξιδεύσουν με άνεση. Το πορτ-μπαγκάζ έχει χωρητικότητα 420 λίτρα. Το άνοιγμα της πόρτας έχει αρκετά μεγάλο ύψος και έτσι θα χωρά με άνεση τα ψώνια στο super market ή ένα καλό shopping therapy. Τα καθίσματα έχουν αναδιπλούμενη πλάτη με ασύμμετρη διαίρεση. Αυτό που την ξάφνιασε ευχάριστα ήταν το άνοιγμα του πορτ-μπαγκάζ, που μπορεί να γίνει (προαιρετικά) και με κίνηση του ποδιού εξωτερικά.

Κίνηση;

Advertisement

Βενζίνη, Πετρέλαιο, ή Plug in Hybrid; Η επιλογή του κινητήρα είναι εύκολη υπόθεση αφού η A-Class εφοδιάζεται με 12 κινητήρες βενζίνης, Diesel ή και Plug-in hybrid που επιτρέπουν και την κίνηση με ηλεκτρισμό από 109 ως 422 ίππους, με αυτόματο ή χειροκίνητο κιβώτιο και κίνηση στους εμπρός ή και τους τέσσερις τροχούς. Τέλος με τα στυλ εξοπλισμού: Style Progressive και AMG Line η A-Class σας προσφέρει πολλαπλές επιλογές για να αναδείξει η CEO μας το δικό της στυλ.

Τιμή από 21.910 ευρώ