Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Άρωμα M Performance για τη νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo

Ελλάδα 23:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Άρωμα M Performance για τη νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Άρωμα M Performance για τη νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Λες και η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo δεν θα είναι από μόνη της γοητευτική και δυναμική, από το λανσάρισμά της που είναι προγραμματισμένο για τον προσεχή Νοέμβριο, θα διατίθεται και εφοδιασμένη με αποκλειστική γκάμα αξεσουάρ BMW M Performance!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Τα retrofit αξεσουάρ για το σύστημα κίνησης, την ανάρτηση, το εξωτερικό και το cockpit, εμπνευσμένα όλα από την εμπλοκή της βαυαρικής μάρκας στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, θα έχουν ως στόχο τόσο την αναβάθμιση της δυναμικής συμπεριφοράς όσο και την σπορ εμφάνιση του νέου μοντέλου. Όπως τονίζει η BMW, η εκ των υστέρων τοποθέτησή τους δεν θα έχει την οποιαδήποτε επίπτωση στους όρους εγγύησης που ισχύουν για το αυτοκίνητο.

Ας δούμε όμως τι περιλαμβάνει το διαθέσιμο πακέτο. Το σύστημα σιλανσιέ BMW M Performance προσφέρει στη BMW Σειρά 6 Gran Turismo εντυπωσιακή ακουστική και οπτική διάσταση – ειδικά στο πίσω τμήμα. Παράλληλα, διασφαλίζει σπορ ήχο, ο οποίος είναι κατάλληλος και για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Το σιλανσιέ κατασκευάζεται από ανοξείδωτο ατσάλι και εξελίχθηκε ειδικά για τα βενζινοκίνητα μοντέλα 630i Gran Turismo, 640i Gran Turismo και 640i xDrive Gran Turismo. Ανάλογα με τον τύπο του κινητήρα και τον εξοπλισμό, διατίθεται είτε με στρογγυλές ή με τραπεζοειδείς απολήξεις εξαγωγής από χρώμιο ή ανθρακονήματα. Οι στρογγυλές απολήξεις διαθέτουν χαραγμένο λογότυπο Μ και οι τραπεζοειδείς αντίστοιχα το λογότυπο M Performance.

Advertisement
Advertisement

bmw-6-series-gran-tourismo-m-parts-f640

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο είναι οι ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών BMW M Performance. Αυτές κατασκευάζονται με τεχνικές σφυρηλάτησης που εξοικονομούν βάρος και υιοθετούν διεπίπεδη, 2άκτινη και δίχρωμη σχεδίαση. Η high-gloss βαφή συνδυάζεται με τις γυαλισμένες επιφάνειες στις εξωτερικές ακτίνες και τη στεφάνη της ζάντας. Οι αποκλειστικής σχεδίασης τροχοί συνδυάζονται με ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων 245/35 R21 στον εμπρός άξονα και 275/30 R21 στον πίσω, με ιδιότητες run flat.

bmw-6-series-gran-tourismo-m-parts-d640

Advertisement

Το σπορ σύστημα πέδησης που επίσης διατίθεται για τη νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo, στοχεύει στη βελτιστοποίηση της οδηγικής εμπειρίας αλλά και της αισθητικής του αυτοκινήτου. Ακόμα και σε εξαιρετικά δυναμική οδήγηση, η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo υπόσχεται αξιόπιστο φρενάρισμα μέσω εσωτερικά αεριζόμενων, ελαφρών, διάτρητων δίσκων με 4πίστονες σταθερές δαγκάνες από αλουμίνιο στον εμπρός άξονα και μονοπίστονες πλευστές δαγκάνες πίσω. Το κόκκινο χρώμα τους, έχει επιλεχθεί για να μαρτυρά σύνδεση με το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

bmw-6-series-gran-tourismo-m-parts-e640

Advertisement

Πιο σπορ αίσθηση δίνει και η high-gloss μαύρη μάσκα BMW M Performance, που συνδυάζεται αρμονικά με τις μαύρες διακοσμητικές μπάρες του ενεργού αεραγωγού. Οι εξωτερικοί καθρέπτες της BMW M Performance από ανθρακονήματα είναι ένα ακόμα ιδιαίτερο οπτικό στοιχείο. Εξαρτήματα από CFRP (πλαστικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα) είναι χειροποίητα, περίτεχνα κατασκευασμένα αποκλειστικά για το νέο μοντέλο. Πολυστρωματική βαφή και highgloss φινίρισμα προσδίδουν βάθος στις επιφάνειες του αυτοκινήτου ενώ το ματ εξωτερικό με φιλμ BMW M Performance Frozen Black τονίζει τις σπορ κομψές γραμμές και τις αρμονικές αναλογίες της νέας «Γερμανίδας».

bmw-6-series-gran-tourismo-m-parts-b640

Οι ματ μαύρες και γκρι διακοσμητικές λωρίδες δένουν άψογα με τη γεωμετρία του αυτοκινήτου. Το σπορ τιμόνι της BMW Σειρά 6 Gran Turismo προσδίδει μία αγωνιστική αίσθηση στο cockpit. Η επένδυση με δέρμα alcantara, οι μεγάλες υποδοχές για τους αντίχειρες και το ελαφρώς επίπεδο κάτω τμήμα το κάνουν σύμφωνα με τους Γερμανούς ευχάριστο στο κράτημα, προσφέρουν βέλτιστη λαβή και διασφαλίσουν άμεση απόκριση. Μαλακό δέρμα nappa στο πάνω και κάτω τμήμα και στη στεφάνη του τιμονιού, μία διπλές ασημί/γκρι ραφές και η κόκκινη κεντρική επισήμανση ολοκληρώνουν τη δυναμική σχεδίαση του σπορ τιμονιού BMW M Performance. Επίσης περιλαμβάνει χειριστήρια για μηχανικές αλλαγές ταχυτήτων (shift paddles) σε συνδυασμό με το 8τάχυτο, σπορ κιβώτιο Steptronic. Πατάκια BMW M Performance διατίθενται επίσης στην προϊοντική γκάμα του cockpit.

Advertisement

bmw-6-series-gran-tourismo-m-parts-c640tall

Οι αποκλειστικές retrofit επιλογές της σειράς BMW M Performance θα διατίθενται με το λανσάρισμα της νέας BMW Σειράς 6 Gran Turismo. Όλα τα προϊόντα ανήκουν στο πρόγραμμα Γνήσιων Αξεσουάρ BMW, που πωλούνται και τοποθετούνται από το δίκτυο εμπόρων BMW, τις θυγατρικές πωλήσεων BMW και τους Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστές BMW.