Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτό είναι το νέο Rapid Spaceback!

Ελλάδα 1:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το νέο Rapid Spaceback!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτό είναι το νέο Rapid Spaceback!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το NewsAuto.gr παρουσιάζει τη hatchback έκδοση του Skoda Rapid. Όπως είχαμε αποκαλύψει από τον περασμένο Ιανουάριο ονομάζεται Spaceback και προσφέρει επιπλέον χρηστικότητα στο μικρομεσαίο μοντέλο της Skoda. Το Rapid Spaceback έχει μήκος 4,3 m και συνδυάζει σχεδιαστικά χαρακτηριστικά τόσο από ένα κλασσικό 5θυρο μικρομεσαίο μοντέλο, όσο και από ένα station wagon, όπως η τέταρτη κολώνα.

Advertisement
Advertisement

Έχει δοθεί έμφαση στους χώρους για επιβάτες και αποσκευές, με τον όγκο του πορτμπαγκάζ να είναι 415 lt. Υπολείπεται μεν σημαντικά του Rapid sedan όμως είναι από τους καλύτερους στη συγκεκριμένη κατηγορία. Οι διαθέσιμοι κινητήρες για το Rapid Spaceback είναι έξι συνολικά, τέσσερις βενζίνης και δύο πετρελαίου, με εύρος ισχύος από 75 έως 122 PS. Η έκδοση GreenLine με τον 1.6 TDI 90 PS καταναλώνει 3,8 lt/100 km και εκπέμπει 99 g/km.

Η καμπίνα των επιβατών δείχνει ποιοτικότερη από αυτή του sedan μοντέλου, με καλύτερης ποιότητας υλικά και πιο προσεγμένη συναρμογή. Η παγκόσμια πρεμιέρα για το κοινό θα γίνει το Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη, ενώ ένα μήνα αργότερα θα αρχίσουν οι πωλήσεις στην Ευρώπη.

[nggallery id=2837]

Advertisement
Advertisement