Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη: Οι νέες BMW M3 και M4

Ελλάδα 6:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη: Οι νέες BMW M3 και M4

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη: Οι νέες BMW M3 και M4

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

To NewsAuto.gr παρουσίαζει τα νέα μέλη της οικογένειας BMW M. Μια μέρα πριν τις επίσημες ανακοινώσεις από τους Βαυαρούς, οι φωτογραφίες του sedan M3 και του coupe M4 είδαν το φως της δημοσιότητας. Στα δύο άκρα των αμαξωμάτων δεν υπάρχουν εμφανείς διαφορές. Ο γλυπτός εμπρός προφυλακτήρας και η τετραπλή απόληξη της εξάτμισης τονίζουν το sport χαρακτήρα των κατασκευών. Τα bucket δερμάτινα καθίσματα με τις ραφές, δίνουν τον τόνο στο εσωτερικό.

Advertisement
Advertisement

Όπως έχουμε αναφέρει εδώ και μήνες, η BMW επέλεξαν τον 6κύλινδρο σε σειρά TwinPower Turbo, χωρητικότητας 3 lt. Χάρη στην παρουσία δύο turbo αποδίδει πάνω από 430 PS και από 51 kgm ροπής. Σημαντική δουλειά έχει γίνει πάνω στον περιορισμό του βάρους, με τη βοήθεια ανθρακονήματος και αλουμινίου, σε διάφορα σημεία του αυτοκινήτου (όπως η οροφή και η ανάρτηση). Το βάρος των Μ3 και Μ4 είναι κάτω από 1.500 kg, ενώ η κατανομή του αγγίζει το ιδανικό 50/50.

Η κίνηση περνά στους πίσω τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου 6 σχέσεων, ενώ προαιρετικά διατίθεται και το 7τάχυτο διπλού συμπλέκτη της Μ. Τόσο η M3 Sedan όσο και η M4 Coupe εξοπλίζονται με το ηλεκτρονικό διαφορικό Active M. Η λειτουργία M Dynamic του συστήματος ελέγχου ευστάθειας διευκολύνει το ντριφτάρισμα για όσους το… κατέχουν. Το ESP θα επέμβει και σε αυτή την περίπτωση για όσους το παρακάνουν, εκτός και αν απενεργοποιηθεί πλήρως.

Μείνετε συντονισμένοι στο NewsAuto.gr γιατί ακολουθούν περισσότερες φωτογραφίες και πληροφορίες.

Advertisement
Advertisement

[nggallery id=3123]