Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη για το ολοκαίνουριο Nissan Magnite (+video)

Ελλάδα 17:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη για το ολοκαίνουριο Nissan Magnite (+video)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη για το ολοκαίνουριο Nissan Magnite (+video)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Με μήκος μικρότερο από 4 μέτρα και νεανικό στιλ, το μοντέλο προβάλλει ως μια ελκυστική επιλογή για τις αστικές μετακινήσεις.

Advertisement
Advertisement

Στην επίσημη παρουσίαση του νέου της SUV μοντέλου μικρών διαστάσεων, που προορίζεται -σε πρώτη φάση- για την αγορά της Ινδίας, Nissan Magnite, προχώρησε η ιαπωνική εταιρεία.

Πρόκειται για το μοντέλο που σηματοδοτεί το λανσάρισμα μιας σειράς SUV που προορίζονται για τη χώρα της Νότιας Ασίας και ενσαρκώνει το παγκόσμιο πλάνο μετασχηματισμού της μάρκας, με κωδική ονομασία “Nissan NEXT”.

Το Magnite φέρει μήκος μικρότερο από 4 μέτρα, γεγονός που του επιτρέπει να ελίσσεται εντός του αστικού περιβάλλοντος, και ξεχωρίζει για το νεανικό του στιλ. Διακρίνεται για τις full LED φωτιστικές μονάδες, με σχεδιαστικό highlight τα φώτα ημέρας σε σχήμα “L”.

Advertisement
Advertisement

Αυτά συνορεύουν με τους αιχμηρούς LED κεντρικούς προβολείς και την επιθετική γρίλια που κοσμείται από το λογότυπο της εταιρείας. Ξεχωριστή νότα δίνουν και τα ένθετα ασημί χρώματος στον εμπρός και στον πίσω προφυλακτήρα, ενώ, παράλληλα, η απόσταση από το έδαφος αποτυπώνεται σε 205 χλστ.

Περνώντας στο εσωτερικό, διακρίνουμε την υψηλή θέση οδήγησης, ενώ η εργονομία εξυπηρετείται περαιτέρω χάρη στον μεγάλο χώρο για τους ώμους μεταξύ οδηγού και συνοδηγού. Ανάλογη άνεση απολαμβάνουν και οι πίσω επιβάτες, οι οποίοι έχουν άρτια ορατότητα στην ευδιάκριτη οθόνη των 8 ιντσών του συστήματος πολυμέσων (σ.σ. συμβατό με Apple και Android συσκευές). Όσον αφορά τον οδηγό, αυτός λαμβάνει μια σειρά χρήσιμων πληροφοριών στην οθόνη λεπτής μεμβράνης των 7 ιντσών, η οποία αφορά τον πίνακα οργάνων.

Advertisement

Ένας turbo κινητήρας του ενός λίτρου τροφοδοτεί το Magnite, το οποίο ενσωματώνει και μια σειρά συστημάτων υποβοήθησης. Μεταξύ αυτών η τεχνολογία Hill Start Assist, και το σύστημα Around View Monitor 360 που επιτρέπει στον άνθρωπο που κάθεται πίσω από τιμόνι να έχει άρτια αίσθηση του περιβάλλοντος χώρου.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Η ριζοσπαστική πρόταση για την εμφάνιση του νέου Nissan Z

Nissan GT-R R35 Final Edition: Έρχεται το 2022 με 710 άλογα

Advertisement

Η Nissan γιορτάζει τα 10 χρόνια επιτυχίας του Juke