Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Nissan γιορτάζει τα 10 χρόνια επιτυχίας του Juke

Ελλάδα 21:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Nissan γιορτάζει τα 10 χρόνια επιτυχίας του Juke

ΝΕΑ

Η Nissan γιορτάζει τα 10 χρόνια επιτυχίας του Juke

ΝΕΑ

Πάνω από 1,5 εκατομμύρια πελάτες της Nissan έχουν επιλέξει το Juke, το ξεχωριστό crossover ή B SUV αν προτιμάτε.

Advertisement
Advertisement

Οι μηχανικοί της Nissan, οι σχεδιαστές και η ομάδα σχεδιασμού προϊόντων θυμούνται την ανάπτυξη του αρχικού πρωτοποριακού Juke.

Το 2010, η Nissan έσπασε το καλούπι των τετριμμένων προτάσεων για την ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτων, με το λανσάρισμα του συμπαγούς crossover Juke. Δεν υπήρχε τίποτα στην αγορά σαν αυτό, με τον τολμηρό και ξεχωριστό σχεδιασμό του, που συνδυάζει μια αίσθηση ενέργειας και σπορ διάθεσης για να δημιουργήσει μια ιδιαίτερα νεανική εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές επιλογές για τους πελάτες εκείνης την εποχής. Στα χρόνια που ακολούθησαν, οι πωλήσεις του Juke ξεπέρασαν κατά πολύ τις αρχικές προσδοκίες της Nissan. Παρά την άφιξη πολλών ανταγωνιστών μετά από αυτό στην κατηγορία B των crossovers- SUVs, το Juke παρέμεινε το σημείο αναφοράς και είχε σημειώσει πάνω από 1,5 εκατομμύρια πωλήσεις μέχρι τη στιγμή που παρουσιάστηκε η δεύτερη γενιά του, τον Οκτώβριο του 2019.

Advertisement
Advertisement

Η τελευταία γενιά του Juke διατηρεί πολλά από τα χαρακτηριστικά που έκαναν ξεχωριστό το προκάτοχο του ονόματος αλλά προσφέρει μια αναβαθμισμένη «συνταγή» με σημαντική βελτίωση στη διάθεση για προσφορά ποιοτικών υλικών και συνολικά premium περιβάλλοντος για τον οδηγό και τους επιβάτες. Η ξεχωριστή προσωπικότητά του ενισχύεται από μια εκλεπτυσμένη παλέτα χρωμάτων και περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης, καθώς και από την πιο sport και ώριμη οδική συμπεριφορά του. H Nissan για να γιορτάσει τη 10η επέτειο του πρωτοποριακού της μοντέλου, δίνει το λόγο στους πρωταγωνιστές της εξέλιξής του σε όλη τη διάρκεια της ζωής του, για να υπενθυμίσουν αυτήν τη διαδικασία με τα δικά τους λόγια.

Ο Marco Fioravanti, Αντιπρόεδρος και επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού Nissan Automotive Europe, ανακεφαλαιώνοντας ανέφερε πως «μετά την επιτυχία του πρώτου Juke, γνωρίζαμε ότι η δεύτερη γενιά χρειάζεται να αυξήσει ακόμη περισσότερο την τόλμη και να κάνει πιο ενδιαφέρουσα την εμπειρία των πελατών. Εργαστήκαμε σκληρά για να διατηρήσουμε την ίδια πρωτοποριακή ενέργεια αλλά την εξελίξαμε για να γίνουμε πιο «ενήλικες». Το νέο Juke είναι εξίσου ξεχωριστό αλλά είναι πιο ευρύχωρο, προσφέρει το προηγμένο σύστημα ψυχαγωγίας Nissan Connect και έχει αίσθηση υψηλής ποιότητας. Διαθέτει επίσης προηγμένη τεχνολογία βοήθειας οδήγησης όπως το ProPILOT. Το Juke είναι ένα σύγχρονο Nissan από κάθε άποψη και έχει αποτελεί τη χειροπιαστή απόδειξη του πάθους που έχουμε για να προσφέρουμε ενδιαφέροντα αυτοκίνητα στο κοινό».

Advertisement

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Αναλύοντας τον κινητήρα μεταβλητής συμπίεσης

Ποιες εταιρείες και γιατί θα διεκδικήσουν αποζημίωση από τη Βρετανία

Με δύο εκδόσεις για το 2021 το Nissan GT-R

Advertisement