Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη για το crossover Audi A1

Ελλάδα 2:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη για το crossover Audi A1

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη για το crossover Audi A1

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

H Audi αποκάλυψε τις φωτογραφίες και στοιχεία του νέου A1 citycarver, το οποίο αποτελεί τη νέα, πιο «περιπετειώδη» εκδοχή του γερμανικού μικρού μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Το A1 citycarver βασίζεται πάνω στο νέο Audi A1 Sportback, διαθέτοντας μήκος 4,04 μέτρων και παράλληλα, αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 40 χλστ. σε σχέση με το «κανονικό» μοντέλο.

Αυτό οφείλεται κυρίως στη διαφοροποιημένη ανάρτηση (+35 χλστ), με τα υπόλοιπα 5 χλστ. να κερδίζονται από τους μεγαλύτερους τροχούς του αυτοκινήτου (ξεκινούν με ζάντες από 16 ίντσες).

Επιπλέον αλλαγές υπάρχουν και στην εμφάνιση για να τονιστεί ο «περιπετειώδης» χαρακτήρας του αυτοκινήτου, όπως είναι η νέα εμπρόσθια γρίλια σε ματ μαύρο που παραπέμπει στην αντίστοιχη γρίλια των «Q» μοντέλων της Audi, οι αλλαγμένοι προφυλακτήρες με προστατευτικές ποδιές, τα χαμηλά περιμετρικά πλαστικά, αλλά και οι νέοι χρωματικοί συνδυασμοί.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό, τα περισσότερα στοιχεία είναι ίδια με αυτά του A1 Sportback, ενώ υπάρχουν πολλές δυνατότητες έξτρα εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας (στάνταρ ψηφιακός πίνακας οργάνων). Οι χώροι δεν διαφοροποιούνται επίσης, με το πορτ-μπαγκάζ να προσφέρει πολύ καλή χωρητικότητα 335 λίτρων.

Advertisement

Σε ό,τι αφορά τέλος στους κινητήρες, παρότι η Audi δεν το ανακοινώνει, αναμένεται να δούμε τα ίδια μοτέρ βενζίνης και diesel από 1.0 lt. (turbo), που συναντούμε και στο A1 Sportback. Το λανσάρισμα του νέου μοντέλου αναμένεται να συμβεί το ερχόμενο Φθινόπωρο.

Advertisement