Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Βάλανε χέρι οι Γερμανοί στο Tesla Model Y

Ελλάδα 12:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βάλανε χέρι οι Γερμανοί στο Tesla Model Y

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Βάλανε χέρι οι Γερμανοί στο Tesla Model Y

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Tesla με το Gigafactory επί γερμανικού εδάφους αλλάζει επίπεδο και οι ευρωπαϊκές καταβολές αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά.

Advertisement
Advertisement

 

Μάλιστα φαίνεται το facelift για το Model Y θα φέρει την υπογραφή των Γερμανών βελτιωτών.

Την Startech πολύ πιθανό να μην την έχετε ακουστά. Την Brabus όμως σίγουρα θα την έχετε υπόψη σας, αν δεν είστε και ήδη κάτοχος ενός μοντέλου με τα λογότυπα της γερμανικής βελτιωτικής εταιρείας. Η Startech λοιπόν είναι θυγατρική της Βrabus και ανέλαβε -όπως θα δείτε και εσείς- να ανανεώσει και να περάσει έναν ευρωπαϊκό άνεμο στο Model Y.

Advertisement
Advertisement

Το ηλεκτρικό SUV είναι ένα από τα πλέον μοσχοπουλημένα αυτοκίνητα για το πρώτο τετράμηνο του έτους στην Ευρώπη και η Tesla δεν θα έλεγε όχι σε ορισμένες αναβαθμίσεις που αφορούν το αισθητικό κομμάτι με ευρωπαϊκή υπογραφή.

Το λογισμικό, την αυτόνομη οδήγηση και τους ηλεκτροκινητήρες δεν θα τα πείραζε κανείς άλλωστε πέρα από την Tesla. Tο γερμανικό γούστο της Startech θα μπορούσε να δώσει το κάτι παραπάνω μετά την έξοδο του Model Y από την γραμμή παραγωγής του Grunheide. Οι παρεμβάσεις λοιπόν της θυγατρικής της Brabus έχουν να κάνουν με τις νέες εισαγωγές αέρα, τον προφυλακτήρα, το ψευτοδιαχύτη στο πίσω μέρος, αλλά και τα φώτα ομίχλης, τα LED ημέρας και τα φλας.

Advertisement

Έντονη είναι η παρέμβαση όσον αφορά τις ζάντες αλουμινίου, αφού οι αεροδυναμικής σχεδίασης αποτελούν σήμα κατατεθέν για τα ηλεκτρικά της Tesla. Οι ζάντες της Startech είτε 20άρες, είτε 22άρες ανάλογα με την περίσταση θυμίζουν… Brabus βελτιωμένο με κινητήρα εσωτερικής καύσης και μάλιστα σε κάποιο σκληροτράχηλο SUV της Mercedes.

Advertisement

Εφάμιλλου χαρακτήρα και οι πινελιές στο εσωτερικό του Model Y καθώς το τιμόνι έχει σχεδιαστεί με υλικά όπως δέρμα και αλκαντάρα, και τα πατάκια φέρουν το λογότυπο της Startech, όπως και τα κατακόκκινα premium δερμάτινα καθίσματα. Η θυγατρική της Brabus λοιπόν κλήθηκε να δώσει γερμανική ταυτότητα στο ηλεκτρικό SUV της Tesla και μαζί με την premium αύρα και των δύο, δημιουργούν ένα ολοκληρωμένο σύνολο με άγνωστο μέχρι στιγμής το επιπλέον κόστος.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Γνωστή εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων παρήγγειλε 100.000 Tesla!
Πόσο ισχυρή είναι η Tesla στις ΗΠΑ;
Πώς στρίβει υπό πίεση το Tesla Model Y; (+video)