Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτή είναι η Bugatti για το Gran Turismo!

Ελλάδα 5:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτή είναι η Bugatti για το Gran Turismo!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτή είναι η Bugatti για το Gran Turismo!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μετά από μερικά teaser που έκαναν τη φαντασία μας να οργιάζει, η Bugatti αποκάλυψε τελικά το Vision Gran Turismo και μάλλον θα συμφωνείτε μαζί μας πως δεν μας απογοήτευσε!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Αν και η αλήθεια είναι πως σε σχέση με όλα τα άλλα concepts που έχουμε δει για τον ψηφιακό κόσμο του δημοφιλούς video game, ίσως να είναι αρκετά συμβατικό. Από την άλλη, ίσως να μας δίνει και μία ιδέα για την επικείμενη Chiron που θα διαδεχθεί τη Veyron.

Ο επικεφαλής εξωτερικού σχεδιασμού της γαλλικής εταιρείας, Frank Heyl, εξηγεί: «Θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι που να είναι όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικό. Να βάλουμε μία πραγματική Bugatti στον ψηφιακό κόσμο του Play Station. Κάθε σχεδιαστικό χαρακτηριστικό ορίζεται από τη λειτουργία του. Το Bugatti Vision Gran Turismo αποτελεί ιδανικό πεδίο συμβίωσης της βέλτιστης μηχανολογίας και της ιδανικότερης αισθητικής».

Advertisement
Advertisement

Bugatti-Vision-GT-e640

Πράγματι, το Vision GT «φωνάζει» από μακριά πως είναι Bugatti. Το λογότυπο της μάρκας στην καρδιά του χαρακτηριστικού πετάλου στο εμπρός μέρος δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας. Τέσσερα ice cubes σε κάθε πλευρά δείχνουν το δρόμο, τα φτιαγμένα από ανθρακονήματα πτερύγια στα άκρα και το σμιλεμένο καπό δείχνουν άκρως επιθετικά.

Bugatti-Vision-GT-b640

Advertisement

Κοιτώντας το Vision GT από το πλάι διακρίνεις το χαρακτηριστικό σχήμα των Bugatti, με διαφοροποίηση την τεράστια πίσω αεροτομή που ενώνεται με το πτερύγιο που οι φανατικοί της μάρκας ίσως θυμάστε στη θρυλική Type 57 Atlantic του 1936!

Bugatti-Vision-GT-d640

Advertisement

Ο τεράστιος διαχύτης και οι τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων κάνουν ακόμα πιο δραματικό το πίσω μέρος.

Τα χρώματα αποτελούν εθνική υπόθεση με το μπλε να κυριαρχεί ενώ τα ελαστικά φέρουν τα λογότυπα της επίσης γαλλικής Michelin.

Bugatti-Vision-GT-f640

Advertisement

Όσο για το εσωτερικό του ψηφιακού supercar, όπως αναμενόταν είναι σπαρτιάτικο, με τα ουσιώδη στην κεντρική κονσόλα και το περιβάλλον του οδηγού να θυμίζει αυτό ενός κόκπιτ μαχητικού.

Η Bugatti δεν γνωστοποίησε κάτι για τις θεωρητικές αποδόσεις αυτού του μοντέλου, ούτε για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Αν και το Νο16 στη γρίλια, λογικά μαρτυρά τη διάταξη W16.

Bugatti-Vision-GT-c640

Δείτε τον… ανταγωνισμό στους συνδέσμους που ακολουθούν:

Πατήστε εδώ για το Mazda LM55
Πατήστε εδώ για την Alpine Vision Gran Turismo
Πατήστε εδώ για το Chevrolet Chaparral 2x Visio
Πατήστε εδώ για το Subaru Viziv GT Concept
Πατήστε εδώ για το teaser της Corvette Vision GT

Πατήστε εδώ για το Toyota FT-1 Vision GT Concept

Πατήστε εδώ για την Aston Martin DP-100
Πατήστε εδώ για το Volkswagen Vision GTI
Πατήστε εδώ για το Lexus LF-LC GT Vision Gran Tusimo
Πατήστε εδώ για το Peugeot Vision Gran Turismo