Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Δημιουργώντας το Vision GTI

Ελλάδα 18:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Δημιουργώντας το Vision GTI

ΝΕΑ

Video: Δημιουργώντας το Vision GTI

ΝΕΑ

Πριν από σχεδόν 3 μήνες σας είχαμε παρουσιάσει τη δουλειά που κάνουν οι σχεδιαστές της VW σχετικά με το δημοφιλές video game Gran Turismo 6.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Τον τρόπο δηλαδή που οι σχεδιαστές της VW AG, Malte Hammerbeck και Domen Rucigaj, ανέλαβαν το εγχείρημα να δημιουργήσουν το απόλυτο Golf για online «λιώσιμο». Τώρα, η μάρκα από το Βόλφσμπουργκ μας δίνει μία πιο λεπτομερή ματιά στο ψηφιακό εγχείρημα της.

Οι σχεδιαστές (σε αυτούς προστίθεται και ο Guillermo Mignot) την προσέγγιση που ακολούθησαν, τι τους ώθησε σε κάθε επιλογή, ποια η φιλοσοφία πίσω από τον τρόπο σκέψης τους.

Advertisement
Advertisement

Μόνο που όπως θα δείτε στο video, το εντυπωσιακό VisionGTI βγήκε από τα στενά όρια του ψηφιακού κόσμου. Η Volkswagen το κατασκεύασε και με αυτό έκλεψε την παράσταση στην έκθεση βελτίωσης του Worthersee στην Αυστρία.

Εκεί έδωσε το «παρών» και ο άνθρωπος που δημιούργησε το Gran Turismo, ο Kazunori Yamauchi, που δήλωσε ενθουσιασμένος από το τελικό αποτέλεσμα. Όπως όλοι μας άλλωστε.

Advertisement

Απολαύστε λοιπόν το φουτουριστικό roadster με τη δραματική πίσω αεροτομή, σε εικονικές μάχες αλλά και σε… «σάρκα και λαμαρίνα» στο περίπτερο της Volkswagen.