Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Η τελική μορφή του Subaru Viziv GT Concept

Ελλάδα 19:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Η τελική μορφή του Subaru Viziv GT Concept

ΝΕΑ

Video: Η τελική μορφή του Subaru Viziv GT Concept

ΝΕΑ

Μερικά 24ωρα μετά τις teaser εικόνες και το video πρόγευσης, η Subaru αποκάλυψε την τελική μορφή του «δώρου» της προς τους απανταχού video gamers!

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Ο λόγος για το Viziv GT Vision Concept που αποτελεί την πρόταση της ιαπωνικής μάρκας για το Gran Turismo 6, στο πλαίσιο της φρενίτιδας των αυτοκινητοβιομηχανιών για τη 15η επέτειο του δημοφιλούς παιχνιδιού για τη κονσόλα Play Station 3.

Το virtual supercar έχει προφανώς δραματική εμφάνιση (με την τεράστια πίσω αεροτομή και τον διαχύτη να κλέβουν την παράσταση) ενώ από πλευράς Subaru κάνουν λόγο για ένα μοντέλο βασισμένο στο Viziv 2 Concept που παρουσιάστηκε στη Γενεύη (αν και δεν το θυμίζει σε πολλά), με υβριδική τεχνολογία. Συγκεκριμένα, συνδυασμένες προσπάθειες ενός 2λιτρου turbocharged boxer κινητήρα και τριών ηλεκτροκινητήρων (ενός στον εμπρός και δύο στον πίσω άξονα) που έχουν ως αποτέλεσμα 591 άλογα και 81.6 kgm ροπής στη φαρέτρα!

Advertisement
Advertisement

Η μελέτη που έχει γίνει –γιατί οι τεχνικοί της Subaru δούλεψαν σαν να δημιουργούσαν κανονικό μοντέλο και όχι εικονικό- αφορά χρήση υλικών χαμηλού βάρους, περιορίζοντας το σύνολο αυτού στα 1380 κιλά. Αυτό που δεν περιορίζεται με τίποτα, είναι τα όνειρα. Ας ονειρευτούμε λοιπόν πως κάποια στιγμή, το συγκεκριμένο virtual car (αλλά και όλοι οι ανταγωνιστές του) θα αποκτήσουν… λαμαρίνα!

Περισσότερα στο video που ακολουθεί…

Advertisement

Θέλετε να απολαύσετε μερικά ακόμα δραματικά virtual supercars για το GT6;

Advertisement

Πατήστε εδώ για το teaser της Corvette Vision GT
Πατήστε εδώ για το Toyota FT-1 Vision GT Concept

Πατήστε εδώ για την Aston Martin DP-100
Πατήστε εδώ για το Volkswagen Vision GTI