Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτό είναι το ανανεωμένο Volvo S60

Ελλάδα 3:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το ανανεωμένο Volvo S60

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτό είναι το ανανεωμένο Volvo S60

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκαλύπτουμε δύο ακόμη μοντέλα που θα κάνουν πρεμιέρα στη Γενεύη, πριν τις επίσημες ανακοινώσεις. Το NewsAuto.gr παρουσιάζει τις επίσημες φωτογραφίες των νέων Volvo S60 και V60, όπως και του V60 plug-in hybrid, τα οποία δέχονται το καθιερωμένο σχεδιαστικό φρεσκάρισμα στον μέσον της εμπορικής τους πορείας.

Advertisement
Advertisement

Οι αλλαγές εντοπίζονται στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου, όπου – σας είχαμε ενημερώσει σχετικά από τον Ιανουάριο – τα φωτιστικά σώματα δεν χωρίζονται σε δύο τμήματα. Επεμβάσεις έχουν γίνει επίσης στη μάσκα αλλά και στον προφυλακτήρα, ο οποίος φιλοξενεί τα φώτα ημέρας LED. Στο πίσω μέρος ξεχωρίζει η διπλή μεγάλη απόληξη της εξάτμισης για τις ισχυρές εκδόσεις.

Στην καμπίνα των επιβατών αναμένεται να χρησιμοποιηθούν αναβαθμισμένα υλικά σε ορισμένα σημεία, ενώ η γκάμα των κινητήρων θα εμπλουτιστεί λογικά με πιο… πράσινες εκδόσεις. Περισσότερα αναμένεται να γίνουν γνωστά από τη Volvo καθώς θα πλησιάζουμε στην ημερομηνία της πρεμιέρας για το κοινό.

Σχεδιαστικό φρεσκάρισμα θα γίνει και στα άλλα μοντέλα της γκάμας της Volvo, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο NewsAuto.gr για όλα τα νεότερα.[nggallery id=1849]

Advertisement
Advertisement