Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το Veloster χωρίς οροφή

Ελλάδα 10:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Veloster χωρίς οροφή

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το Veloster χωρίς οροφή

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Hyundai συνεχίζει να… πειραματίζεται με το Veloster, παρουσιάζοντας διαρκώς κάτι νέο. Στην έκθεση του Λος Άντζελες αποκάλυψε το πρωτότυπο Veloster C3 Roll Top, με το «C3» να αντιπροσωπεύει το Convertible 3 θυρών. Το coupe των Κορεατών έχασε λοιπόν την οροφή του, προς όφελος όσων ασχολούνται με sport όπως η ποδηλασία και το surfing.

Advertisement
Advertisement

Στο σχεδιαστικό κέντρο της Hyundai Βόρειας Αμερικής τοποθέτησαν μία συρόμενη υφασμάτινη οροφή, η οποία αναδιπλώνεται προς τα εμπρός. Σε συνδυασμό με την «ουρά» που πέφτει, αποκαλύπτεται ένας μεγάλος χώρος για φόρτωση ογκωδών αντικειμένων, όπως ένα ποδήλατο, μία σανίδα του surf ή ένα καγιάκ. Το Veloster C3 φέρει και άλλες αλλαγές, όπως οι διαφορετικού χρώματος εξωτερικοί καθρέπτες και οι πίσω ζάντες αλουμινίου.

Κινητήρας της ξεχωριστής έκδοσης του Veloster είναι ο 1.6 turbo GDI, απόδοσης 201 PS και 26,7 kgm ροπής από τις 1.750 έως τις 4.500 rpm. Αυτή η έκδοση ισχύος του 4κύλινδρου κινητήρα είναι πολύ πιθανόν να εξοπλίσει το Kia pro_cee’d GT, για το οποίο σας ενημερώσαμε πρόσφατα.[nggallery id=1128]