Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το… άγριο Mii FR Line

Ελλάδα 9:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το… άγριο Mii FR Line

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το… άγριο Mii FR Line

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η έκθεση βελτίωσης αυτοκινήτου Worthersee 2012 αφορά τις εταιρείες του Ομίλου Volkswagen και η πλέον ενδιαφέρουσα παρουσία της Seat αφορά το πρωτότυπο Mii FR Line. Αν και πρόκειται για εκθεσιακό μοντέλο και όχι για έκδοση παραγωγής, αποτυπώνει τις σκέψεις για μελλοντική κυκλοφορίας ενός «καυτού» Mii. Το πακέτο αναβάθμισης FR αφορά στην προκειμένη περίπτωση μόνο το αισθητικό κομμάτι, τόσο στο εξωτερικό όσο και στην καμπίνα των επιβατών και όχι αλλαγές στα μηχανικά μέρη.

Advertisement
Advertisement

Το κόκκινο αμάξωμα και οι μαύροι θόλοι των τροχών τονίζουν το sport χαρακτήρα της έκδοσης. Τα σπόιλερ και οι μαύρες ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών ολοκληρώνουν την εικόνα. Η διχρωμία κόκκινου-μαύρου συνεχίζεται και στο εσωτερικό. Ένα μεγάλο λογότυπο «FR Line» κάνει την εμφάνισή του τόσο στα καθίσματα όσο και στο ταμπλό, ενώ λεπτομέρειες από κόκκινο υπάρχουν στο τιμόνι και των επιλογέα του κιβωτίου.

Ευρωπαϊκή πρεμιέρα θα κάνει και το Ibiza CUPRA Concept, το οποίο εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην πρόσφατη έκθεση του Πεκίνου. Ουσιαστικά θα αποτελέσει (χωρίς αξιοσημείωτες αλλαγές) την κορυφαία έκδοση του σουπερμίνι της Seat. Θα παρουσιαστούν επίσης και δύο αγωνιστικά μοντέλα, το Ibiza SC Trophy (με ισχύ 180 PS και τιμή προ φόρων 31.500 ευρώ) και το Leon Super Copa (με 300 PS και τιμή 63.000 ευρώ), ένα αγωνιστικό με ρίζες από το WTCC.[nggallery id=111]