Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Νέες αποκλειστικές φωτογραφίες της F-Type

Ελλάδα 17:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέες αποκλειστικές φωτογραφίες της F-Type

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Νέες αποκλειστικές φωτογραφίες της F-Type

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Σας παρουσιάζουμε νέες επίσημες φωτογραφίες της νέας F-Type, του roadster που κάνει πρεμιέρα στην έκθεση του Παρισιού. Σε αυτές απεικονίζονται ξεκάθαρα οι λεπτομέρειες του αμαξώματος, όπως η πίσω πτέρυγα που αναδύεται για καλύτερη αεροδυναμική απόδοση σε υψηλές ταχύτητες, αλλά και του πολυτελούς εσωτερικού.

Advertisement
Advertisement

Το sport πισωκίνητο μοντέλο με την υφασμάτινη οροφή θα αρχίσει να διατίθεται στην ευρωπαϊκή αγορά την άνοιξη του 2013. Η F-Type φέρει αλουμινένιο αμάξωμα, προκειμένου να διατηρηθεί χαμηλά το βάρος και να βελτιωθούν οι επιδόσεις. Η γκάμα των διαθέσιμων κινητήρων περιλαμβάνει τρία υπερτροφοδοτούμενα σύνολα με κομπρέσορα. Το νέο 3λιτρο V6 (διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, με 340 PS για την F-Type και 380 PS) για την F-Type S) και τον 5.0 V8 με ισχύ 495 PS.

Η F-Type V6 κάνει το 0-100 σε 5,3 sec και έχει τελική ταχύτητα (περιοριζόμενη ηλεκτρονικά) 260 km/h. H F-Type S V6 χρειάζεται 4,9 sec για τα 100 km/h και αγγίζει σε τελική τα 275 km/h. H κορυφαία V8 επιταχύνει στα 100 km/h σε 4,3 sec πριν φθάσει την τελική των 300 km/h.

Και στις τρεις περιπτώσεις, η κίνηση μεταδίδεται στον πίσω άξονα μέσω 8τάχυτου αυτόματου κιβωτίου. Στάνταρ θα είναι επίσης το σύστημα start/stop. [nggallery id=614]

Advertisement
Advertisement