Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μία Bugatti Grand Sport για τη Βραζιλία

Ελλάδα 11:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μία Bugatti Grand Sport για τη Βραζιλία

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μία Bugatti Grand Sport για τη Βραζιλία

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η αγορά της Βραζιλίας είναι πολύ σημαντική για τις αυτοκινητοβιομηχανίες και γι’ αυτό στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Σάο Πάολο, έχουμε δει πολλά νέα μοντέλα ή ειδικές εκδόσεις. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει αυτό το όμορφο μηχανικό πλάσμα που βλέπετε και δεν είναι άλλη από τη Bugatti Grand Sport Vitesser Gris Rafaele. Η ειδική αυτή έκδοση σηματοδοτεί την απόβαση της μάρκας στη χώρα του καφέ που αποφάσισε να τη γιορτάσει δημιουργώντας κάτι… ειδικά για τη περίπτωση.

Advertisement
Advertisement

Το όνομα της προέρχεται από το χρώμα της που είναι σε γκρι απόχρωση, με λεπτομέρειες από μπλε carbon που χρησιμοποιείται και στο εσωτερικό, όπου δεσπόζουν τα μπλε δερμάτινα καθίσματα, με γκρι ραφές.

Κάτω από το καπό υπάρχει ο γνωστός 8λιτρος W12 που βγάζει 1200 άλογα και 1500 Nm ροπής! Η γνωστή παράνοια ισχύος δηλαδή. Αυτή μεταφέρεται στους τροχούς μέσω DSG κιβωτίου 7 σχέσεων και οι επιδόσεις είναι… αυτές που φαντάζεστε!

Μόλις 2.6 δευτερόλεπτα για τα 0-100 και 7.1 για τα 0-200! Η τελική ταχύτητα… δρόμους αεροδρόμια να έχεις να τρέχεις, φτάνει τα 410 χιλιόμετρα την ώρα (αν και «περιορίζεται» ηλεκτρονικά στα 375)!

Advertisement
Advertisement

Όπως είναι εύλογο, τα παραπάνω ανεβάζουν με… πλήρη επιτάχυνση και τη τιμή της Bugatti Grand Sport Vitesser Gris Rafaele που ορίζεται στα 1.9 εκατομμύρια ευρώ!
[nggallery id=837]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanAuto)

Θέλεις να αγοράσεις νέο αυτοκίνητο; Με τη Volkswagen Bank μπορείς!