Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Και 4θέσια η Maserati MC Stradale

Ελλάδα 20:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Και 4θέσια η Maserati MC Stradale

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Και 4θέσια η Maserati MC Stradale

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πόντους πρακτικότητας χαρίζουν οι Ιταλοί της Maserati στην MC Stradale, παρουσιάζοντας στη Γενεύη την τετραθέσια έκδοση του coupe επιδόσεων. Έμπνευση αποτελεί το αγωνιστικό αυτοκίνητο που συμμετέχει στο Maserati Trofeo Championship.  Η παραγωγή της δεν θα γίνεται στο εργοστάσιο του Τορίνο αλλά σε αυτό της Μόντενα.

Advertisement
Advertisement

Την ώθηση στην GranTurismo MC Stradale δίνει ο 4.7 V8 στην έκδοση με τα 460 PS, ο οποίος έκανε πρεμιέρα στην GranTurismo Sport. Ο ατμοσφαιρικός κινητήρας συνδυάζεται με σειριακό κιβώτιο 6 σχέσεων, ενώ η τελική ταχύτητα ξεπερνά τα 300 km/h. Δεν ανακοινώθηκε πάντως ο χρόνος για την ολοκλήρωση της επιτάχυνσης 0-100, ούτε η κατανάλωση και οι εκπομπές ρύπων.

Η νέα GranTurismo MC Stradale εξοπλίζεται με κεραμικούς δίσκους φρένων της Brembo, καπό από ανθρακόνημα με εισαγωγή αέρα στο κέντρο του και τροχούς 20 ιντσών. Στο πίσω μέρος ξεχωρίζει ο διαχύτης και η διπλή απόληξη της εξάτμισης. Στο εσωτερικό, φωτογραφία του οποίου δε δόθηκε στη δημοσιότητα, έχουν χρησιμοποιηθεί νέα υλικά.[nggallery id=1947]