Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκλειστικό: Το ανανεωμένο Mazda5

Ελλάδα 0:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκλειστικό: Το ανανεωμένο Mazda5

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκλειστικό: Το ανανεωμένο Mazda5

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτό είναι το νέο μεσαίο πολυμορφικό της Mazda και το NewsAuto.gr παρουσιάζει την πρώτη επίσημη φωτογραφία του. Η τρίτη γενιά του Mazda5 έκανε πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2010 στη Γενεύη και τρία χρόνια μετά έφθασε η ώρα για ένα σχεδιαστικό «φρεσκάρισμα». Το μήκους 4,58 m αυτοκίνητο υιοθετεί τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της εταιρείας, με κυρίαρχο στοιχείο τη μπάρα χρωμίου που περιβάλλει το κάτω μέρος της μάσκας και εκτείνεται ως τα φώτα.

Advertisement
Advertisement

Σε σχέση με το απερχόμενο αυτοκίνητο, έχει αλλάξει επίσης ο εμπρός προφυλακτήρας. Στο σημείο όπου υπήρχαν οι προβολείς ομίχλης, φιλοξενούνται πλέον τα φώτα ημέρας τεχνολογίας LED. Μικρότερες αλλαγές αναμένονται στην ουρά του αμαξώματος αλλά και στην καμπίνα των επιβατών, όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν διαρρεύσει οι αντίστοιχες φωτογραφίες.

Παράλληλα θα ανανεωθεί και η γκάμα των κινητήρων, με σύνολα της οικογένειας SKYACTIV. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το Mazda5 θα διατίθεται με το 2λτρο βενζινοκινητήρα των 165 PS και το 2.2 diesel, απόδοσης 175 PS.[nggallery id=1416]