Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκλειστικό: Αυτή είναι η F-Type

Ελλάδα 17:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό: Αυτή είναι η F-Type

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκλειστικό: Αυτή είναι η F-Type

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Jaguar θα παρουσιάσει το νέο της μοντέλο στην έκθεση του Παρισιού, όμως δε χρειάζεται να περιμένουμε μέχρι τότε. Βρήκαμε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της F-Type, που αποκαλύπτουν όλες τις πλευρές του αμαξώματος αλλά και το εσωτερικό του. Το sport πισωκίνητο μοντέλο με την υφασμάτινη οροφή θα αρχίσει να διατίθεται στην ευρωπαϊκή αγορά την άνοιξη του 2013.

Advertisement
Advertisement

Η F-Type φέρει αλουμινένιο αμάξωμα, προκειμένου να διατηρηθεί χαμηλά το βάρος και να βελτιωθούν οι επιδόσεις. Η γκάμα των διαθέσιμων κινητήρων περιλαμβάνει τρία υπερτροφοδοτούμενα σύνολα με κομπρέσορα. Το νέο 3λιτρο V6 (διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, με 340 και 380 PS) και τον επίσης 5.0 V8. Για τον τελευταίο δεν έχουν δοθεί ακόμη λεπτομέρειες, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ισχύς του θα ξεπερνά τα 450 PS.[nggallery id=600]

Και στις τρεις περιπτώσεις, η κίνηση θα μεταδίδεται στον πίσω άξονα μέσω 8τάχυτου αυτόματου κιβωτίου. Στάνταρ θα είναι επίσης το σύστημα start/stop. Στις φωτογραφίες μπορείτε να παρατηρήσετε το γράμμα «S» τόσο στη γρίλια όσο και στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, που λογικά υποδηλώνει διαφορετική έκδοση ισχύος. Στο πίσω μέρος, υπάρχει έκδοση με διπλή και τετραπλή απόληξη της εξάτμισης.

Για οτιδήποτε νεότερο μείνετε, όπως πάντα, συντονισμένοι στο NewsAuto.gr[nggallery id=601]

Advertisement
Advertisement