Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Στο Παρίσι το Mazda6 Estate

Ελλάδα 16:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στο Παρίσι το Mazda6 Estate

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Στο Παρίσι το Mazda6 Estate

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μέχρι στιγμής, η μοναδική φωτογραφία από το νέο Mazda6 Estate έδειχνε το προφίλ του κατά την έναρξη παραγωγής στο εργοστάσιο του Χόφου. Πλέον έχουμε στη διάθεσή μας επίσημες φωτογραφίες που αποκαλύπτουν όλες τις πλευρές του οικογενειακού μοντέλου της Mazda. Το Mazda6 εξοπλίζεται με κινητήρες βενζίνης και diesel SKYACTIV (αντίστοιχης χωρητικότητας 2 και 2,2 lt), οι οποίοι συνδυάζονται με μηχανικό και αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Στο νέο Mazda6 θα πρωτοεμφανιστεί το σύστημα επανάκτησης ενέργειας κατά το φρενάρισμα, με την ονομασία i-ELOOP. Σε συνεργασία με τους κινητήρες SKYACTIV και τα κιβώτια μετάδοσης ίδιας τεχνολογίας, θα αναλάβουν να περιορίσουν την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων. Το Mazda6 ενσωματώνει τη σχεδιαστική γλώσσα KODO της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας, την οποία είδαμε στο Takeri concept, το πρωτότυπο στο οποίο βασίζεται.

Advertisement
Advertisement

Τα σχέδια της Mazda προβλέπουν την παραγωγή 120.000 μονάδων ετησίως στο εργοστάσιο του Χόφου και οι πωλήσεις θα αρχίσουν από την Ιαπωνία και την Ευρώπη στα τέλη του 2012. Όπως σας έχει ενημερώσει το NewsAuto.gr, υπάρχουν σκέψεις τόσο για coupe μοντέλο, αλλά και για έκδοση επιδόσεων, στα πρότυπα της σειράς MPS.[nggallery id=440]