Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Video: Η νέα ευρωπαϊκή Corolla (upd)

Ελλάδα 0:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Η νέα ευρωπαϊκή Corolla (upd)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Video: Η νέα ευρωπαϊκή Corolla (upd)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτή είναι η ευρωπαϊκών προδιαγραφών Corolla και σας την παρουσιάζει το NewsAuto.gr. Είχε προηγηθεί λίγες ώρες το μοντέλο για τις αγορές της Βόρειας Αμερικής. Οι πιστοί αναγνώστες μας θα θυμάστε ότι την είχαμε αποκαλύψει από τον περασμένο Φεβρουάριο. Θυμίζει αρκετά το νέο Auris, ενώ έχει επηρεαστεί και από το πρωτότυπο Furia. Στο video μπορείτε να δείτε την παρουσίασή της σε εκδήλωση στην Κωνσταντινούπολη.

Advertisement
Advertisement

Σε σχέση με το αμερικάνικο μοντέλο έχει πιο φαρδιά μάσκα, ενώ διαφορετικοί είναι οι προφυλακτήρες και τα φωτιστικά σώματα, και στα δύο άκρα του αμαξώματος. Στο εσωτερικό, οι αλλαγές εντοπίζονται κυρίως στον πίνακα οργάνων, ενώ τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί αναμένεται να είναι καλύτερης ποιότητας στην ευρωπαϊκή Corolla. Αντίθετα με τις ΗΠΑ, στην Αυστραλία θα κυκλοφορήσει η ευρωπαϊκής σχεδίασης Corolla.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, στις αρχές Ιουλίου θα γίνει η παρουσίαση του αυτοκινήτου στους δημοσιογράφους και στα τέλη του ίδιου μήνα θα αρχίσει η διάθεση της Corolla στις αγορές της Ευρώπης. Το ίδιο ισχύει και για την Ελλάδα! Οι κινητήρες θα προέρχονται από τη γκάμα του 5θυρου Auris. H υβριδική έκδοση θα εξοπλίζεται από το γνωστό 1.8, ενώ θα υπάρχουν επίσης οι βενζινοκινητήρες 1.33 και 1.6, με τους diesel 1.4 και 2.0 να συμπληρώνουν τη γκάμα. Το 2014 θα κάνουν την εμφάνισή τους και οι νέοι πετρελαιοκινητήρες – χωρητικότητας 1,6 και 2 lt – τους οποίους θα παρέχει η BMW.

Η νέα Corolla έχει μήκος 4,62 m, πλάτος 1,77 και ύψος 1,46 m. Το μεταξόνιο φθάνει τα 2,7 m και ο χώρος των αποσκευών έχει όγκο 452 lt.

Advertisement
Advertisement

Μείνετε συντονισμένοι για τις επίσημες ανακοινώσεις της Toyota.[nggallery id=2684]