Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα Beetle που… ακούγεται δυνατά

Ελλάδα 9:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Beetle που… ακούγεται δυνατά

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα Beetle που… ακούγεται δυνατά

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το Beetle Fender Edition θα κάνει πρεμιέρα στην έκθεση αυτοκινήτου της Λειψίας (2-10 Ιουνίου). Εξοπλίζεται με ηχοσύστημα του κατασκευαστή κιθάρων και ενισχυτών Fender και θα λανσαριστεί το φθινόπωρο. Αρχικά παρουσιάστηκε πέρυσι ως πρωτότυπο στη Φρανκφούρτη, όμως στη Volkswagen αποφάσισαν ότι αξίζει να φθάσει έως τη γραμμή παραγωγής. Κυκλοφορεί σε δύο αποχρώσεις του μαύρου «Black Uni» και «Deep Black Pearl Effect», προκειμένου να δημιουργούν έντονη αντίθεση οι λεπτομέρειες από χρώμιο, όπως οι εξωτερικοί καθρέπτες και η βάση των παραθύρων.

Advertisement
Advertisement

Αρχίζοντας από το ηχοσύστημα, είναι ισχύος 400 watt με ενισχυτή 10 καναλιών. Φέρει ενσωματωμένο 6δισκο CD changer, θύρα USB, διπλό tuner και υποδοχή κάρτας τύπου SD. Ο έλεγχός του γίνεται μέσω της μεγάλης οθόνης αφής. Το subwoofer έχει τοποθετηθεί στο χώρο των αποσκευών. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής του φωτισμού της καμπίνας των επιβατών ανάμεσα σε άσπρο, κόκκινο και μπλε.

Οι 18άρες ζάντες αλουμινίου «Disc» ανήκουν στο στάνταρ εξοπλισμό, όπως επίσης τα εμπρός φώτα τεχνολογίας bi-xenon και τα φώτα ημέρας LED. Στο εσωτερικό ξεχωρίζει το ταμπλό, στο χρώμα των ξύλινων κιθάρων της Fender, το λογότυπο της οποίας εμφανίζεται μπροστά από το συνοδηγό. Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει επίσης sport καθίσματα και κλιματισμό.

Το Beetle Fender Edition μπορεί να παραγγελθεί στην Ευρώπη με οποιοδήποτε από τους ακόλουθους κινητήρες, τους δύο TSI με τα 105 και τα 160 PS αλλά και τους TDI, ισχύος 105 και 140 PS. Η βασική τιμή στη Γερμανία για το 1.2 TSI ορίστηκε στα 21.725 ευρώ.[nggallery id=145]

Advertisement
Advertisement