Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα εκατομμύριο Scirocco

Ελλάδα 12:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα εκατομμύριο Scirocco

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα εκατομμύριο Scirocco

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Volkswagen γιορτάζει την πώληση ενός εκατομμυρίου μονάδων για το Scirocco, δημιουργώντας μία ειδική έκδοση! Του Πάνου Σεϊτανίδη (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Τιτλοφορείται «Scirocco Million», είναι σε χρώμα «Deep Black Metallic», με δύο σπορ ρίγες να διέπουν το καπό και την οροφή, φτάνοντας μέχρι τον πίσω προφυλακτήρα. Οι καθρέφτες είναι σε χρώμα «Galvanic Grey» ενώ συνοδεύεται από ζάντες 18 ιντσών «Interlagos» που φορούν ελαστικά 235/40 ή 19άρες «Lugano».

Ταυτόχρονα, εφοδιάζεται με στοιχεία που συναντάμε στη γραμμή «R», όπως οι προφυλακτήρες εμπρός πίσω και τα σκούρα φωτιστικά σώματα ενώ η εξωτερικές ιδιαιτερότητες συμπληρώνονται από το λογότυπο «Million» που συναντάται σε διάφορα σημεία του οχήματος. Στο εσωτερικό χρησιμοποιείται δέρμα, με πορτοκαλί ραφές αλλά και άλλα μέρη.

Το Scirocco Million συνδυάζεται με τρεις διαφορετικούς κινητήρες βενζίνης (122, 160 και 210 PS) και δύο πετρελαίου (140 και 177 PS). Όλες οι εκδόσεις εκτός από τη «βασική» βενζίνης, εφοδιάζονται και με DSG κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Advertisement
Advertisement

Η τιμή του Scirocco του ενός… εκατομμυρίου, στη Γερμανία ξεκινά από τα 27.325€.[nggallery id=2523]