Live Κίνηση
Περισσότερα
Porsche 2022

Τεχνολογική πληρότητα στο εσωτερικό της νέας Porsche Cayenne

Ελλάδα 22:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τεχνολογική πληρότητα στο εσωτερικό της νέας Porsche Cayenne

Porsche 2022

Τεχνολογική πληρότητα στο εσωτερικό της νέας Porsche Cayenne

Porsche 2022

Το ευφυές σύστημα ψυχαγωγίας και πολυμέσων της νέας Porsche Cayenne προσφέρει στο έπακρο νέα και πλούσια χαρακτηριστικά μαζί με μια εξαιρετικής αισθητικής εμφάνιση. Δεν περιμέναμε φυσικά κάτι λιγότερο…

Advertisement
Advertisement

Οι λάτρεις της μουσικής και των podcast που οδηγούν τη νέα Porsche Cayenne θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τις νέες δυνατότητες που προσφέρει το PCM 6.0, το οποίο μεταξύ άλλων, δίνει άμεση πρόσβαση στο Spotify.

Οι πελάτες μπορούν να συνδέσουν τον λογαριασμό τους απευθείας με το όχημά τους, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή της Porsche για να έχουν άμεση σύνδεση σε όλες τις μορφές διασύνδεσης πολυμέσων.

Advertisement
Advertisement

Τα απαιτούμενα δεδομένα περιλαμβάνονται στο εξελιγμένο σύστημα Porsche Connect και η εφαρμογή εμφανίζει όλες τις απαραίτητες λίστες αναπαραγωγής, καθιστώντας τις διαθέσιμες στη νέα Cayenne.

Οι ιδιοκτήτες της Cayenne Turbo S e-Hybrid θα επωφεληθούν επίσης από έναν ενημερωμένο χάρτη που θα φροντίζει για την ενημέρωση σχετικά με την φόρτιση του αυτοκινήτου στη διαδρομή προς τον επιθυμητό προορισμό.

Ένας βελτιστοποιημένος αλγόριθμος δίνει προτεραιότητα στους σταθμούς με φορτιστές από 150 kW και άνω.
Από το πρόγραμμα λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που απαιτείται για την έναρξη και τον τερματισμό της διαδικασίας φόρτισης, μέσα στο συνολικό χρόνο για την ολοκλήρωση της διαδρομής από την εκκίνηση μέχρι την άφιξη στον προορισμό.

Advertisement

Οι συγκεκριμένες βελτιώσεις βασίστηκαν στα σχόλια και τις ανάγκες των πελατών, προκειμένου να είναι οι καλύτερες δυνατές για κάθε περίπτωση. Η Porsche σέβεται τους πελάτες της και τους δίνει πάντα την δυνατότητα να αναβαθμίσουν το επίπεδο παραμονής στο αυτοκίνητο.

Advertisement

Τα νέα έγχρωμα εικονίδια του συστήματος πολυμέσων διευκολύνουν την αναγνώριση των λειτουργιών, ενώ για όσους προτιμούν τις φωνητικές εντολές, η Porsche αναβάθμισε και το Voice Pilot για να διευκολύνει τη χρήση τους.

Το PCM 6.0 προσφέρεται στάνταρ παρακαλώ σε όλες τις εκδόσεις της νέας και καλύτερης από ποτέ Cayenne, κάνοντας ουσιαστικά πράξη το όραμα της Porsche για ένα διαρκώς εξελισσόμενο ευ ζην, με επίκεντρο φυσικά τον χρήστη, τον άνθρωπο, την οικογένεια, αλλά και τον πραγματικό οδηγό.

Advertisement

Το Porsche Communication Management (PCM) είναι το κέντρο ελέγχου για τον ήχο, την πλοήγηση και την αμέριστη επικοινωνία. Εκτός από την μεγάλη οθόνη αφής 12,3 ιντσών Full HD, το PCM παρέχει επίσης εκτεταμένες διεπαφές, σύστημα φωνητικού ελέγχου και, φυσικά, σύνδεση στο διαδίκτυο. Είναι επίσης δυνατή η χρήση του Apple CarPlay.

Τα αμέτρητα συστήματα διασύνδεσης της νέας Porsche Cayenne αποδεικνύουν έμπρακτα πως η premium γερμανική φίρμα είναι ένας αδιάκοπος λάτρης των τεχνολογικών εξελίξεων, παρέχοντας μεταξύ άλλων υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, τόσο στον οδηγό όσο και στους τυχερούς επιβάτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η ξεχωριστή και συναρπαστική Porsche Cayenne Platinum
H super ασφαλής Porsche Cayenne
Porsche Cayenne Platinum Edition: Παρουσίαση στην Άνδρο