Live Κίνηση
Περισσότερα
PODCASTS

Podcast: Το Volvo EX30 και οι τιμές των ηλεκτρικών

Ελλάδα 14:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Podcast: Το Volvo EX30 και οι τιμές των ηλεκτρικών

PODCASTS

Podcast: Το Volvo EX30 και οι τιμές των ηλεκτρικών

PODCASTS

Οι Τάκης Τρακουσέλλης και Γιάννης Σκουφής αναλύουν και σχολιάζουν το νέο Volvo EX30 καθώς και τις  τιμές των ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα.

Advertisement
Advertisement

Σε αυτό το επεισόδιο, θα εξερευνήσουμε τον εντυπωσιακό κόσμο του Volvo EX30, που μόλις παρουσιάστηκε καθώς και την εξέλιξη των τιμών των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Το Volvo EX30 είναι μικρό, νεανικό και ηλεκτρικό και ξεχωρίζει τόσο με τη μοντέρνα του εμφάνιση όσο και με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις.

Έτσι θα είναι διαθέσιμο με δύο συστήματα πρόωσης. Αρχικά ως Single Motor με έναν ηλεκτρικό κινητήρα 272 ίππων τοποθετημένο στον πίσω άξονα και μια μπαταρία 64 kWh που εξασφαλίζει αυτονομία 480 χιλιομέτρων. Εδώ ο υποψήφιος αγοραστής θα μπορεί να επιλέξει μεταξύ τριών επιπέδων εξοπλισμού, των Core, Plus και Ultra.

Advertisement
Advertisement

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει το EX30 Twin Motor, που όπως λέει και το όνομά του θα έχει δύο μοτέρ με συνδυαστική απόδοση 428 ίππων και τετρακίνηση. Μάλιστα με 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,6 δεύτερα θα είναι το πιο γρήγορο μοντέλο στην ιστορία της μάρκας.

Το πιο ενδιαφέρον όμως στοιχείο του είναι η τιμή του και θα το καταλάβετε ακούγοντας το podcast, ενώ δείχνει και την τάση που θα επικρατήσει και σε σχέση με το κόστος των συμβατικών μοντέλων.

Advertisement

Κάντε εγγραφή στο Newsauto Podcast στο Spotify, Apple & Google Podcasts και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις για να ακούτε κάθε ημέρα πρώτοι/ες τα νέα επεισόδια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Podcast: Ηλεκτροκίνηση για έναν πράσινο κόσμο
Podcast: Ο Κινέζος γίγαντας και οι… υβριδικοί Έλληνες
Podcast: Η αυτοκινητική… υπερδύναμη Τουρκία

Advertisement