Live Κίνηση
Περισσότερα
Peugeot 3008 2021

Ο εμπνευσμένος σχεδιασμός του νέου Peugeot 3008

Ελλάδα 20:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο εμπνευσμένος σχεδιασμός του νέου Peugeot 3008

Peugeot 3008 2021

Ο εμπνευσμένος σχεδιασμός του νέου Peugeot 3008

Peugeot 3008 2021

Το νέο Peugeot 3008 είναι εδώ και το εμπνευσμένο του design έχει ενισχυθεί, διαθέτοντας στοιχεία που παραπέμπουν σε μια νέα εποχή, με ολοένα και περισσότερη κομψότητα.

Advertisement
Advertisement

Προκειμένου να διατηρηθεί η προχωρημένη αισθητική, το μπροστινό μέρος του νέου μοντέλου της γαλλικής μάρκας έχει εξελιχθεί με ένα στυλ που εξακολουθεί να είναι διακριτό και ταυτόχρονα μοναδικό ενώ συνδυάζει τη φινέτσα και το δυναμισμό.

Η νέα μάσκα χωρίς πλαίσιο επιβεβαιώνει το στυλ, χαρίζοντας στο αυτοκίνητο περισσότερο κύρος και διατηρώντας ταυτόχρονα την αρμονία των γραμμών του. Σύμφωνα με τον σχεδιαστή του, η νέα μάσκα εκτείνεται και κάτω από τα φωτιστικά σώματα και μοιάζει να τα ενσωματώνει αρμονικά. Τέλος, στην άκρη του καπό διακρίνεται πλέον το λογότυπο του μοντέλου, όπως στα μοντέλα ολόκληρης της γκάμας της Peugeot.

Για να τονιστεί ακόμα περισσότερο ο σπορ χαρακτήρας, το εμπρός μέρος διαθέτει πλευρικές εισαγωγές αέρα σε μαύρη γυαλιστερή απόχρωση, ενώ οι μαύρες ρίγες ενσωματώνονται στο νέο προφυλακτήρα από το 1ο επίπεδο εξοπλισμού. Οι εκδόσεις GT/GT Pack, διαθέτουν ειδική μάσκα με ξεχωριστό σχεδιαστικό μοτίβο που αναδεικνύει την στιλιστική αναβάθμιση των συγκεκριμένων εκδόσεων.

Advertisement
Advertisement

Peugeot-3008-2020-detail-a1000x600

Ανασχεδιασμένα είναι επίσης και τα εμπρός φωτιστικά σώματα ώστε να τονίζουν ακόμα περισσότερο την επιθετικότητα και να ταιριάζουν με το χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Διαθέτουν τεχνολογία LED από το πρώτο επίπεδο εξοπλισμού, ενώ ιδιαίτερη αισθητική εντύπωση προκαλούν τα φώτα ημέρας DRL σε σχήμα «δοντιού λιονταριού», με χρωμιομένο πλαίσιο. Η συγκεκριμένη φωτεινή υπογραφή ταιριάζει απόλυτα με το στυλ των σημερινών Peugeot, ένα αισθητικό χαρακτηριστικό που κάνει τα μοντέλα αναγνωρίσιμα με την πρώτη ματιά.

Στις εκδόσεις GT/GT Pack, οι Full LED προβολείς διαθέτουν ακόμα πιο high-tech και ξεχωριστή εμφάνιση, χάρη στην επέκταση της φωτεινής υπογραφής και τη λειτουργία φωτισμού στροφής (SDL: Static Directional Lighting) που βελτιστοποιεί την ορατότητα μέχρι τα 90 χιλιόμετρα/ώρα. Σημειώνεται ότι οι κλασικοί προβολείς ομίχλης έχουν πλέον αντικατασταθεί από τη λειτουργία «Foggy Mode», που έχει ενσωματωθεί στους Full LED προβολείς, και μειώνει την ένταση της μεσαίας σκάλας, μόλις ενεργοποιηθούν τα πίσω φώτα ομίχλης.

Advertisement

Peugeot-3008-2020-detail-b1000x600

Στο πίσω μέρος, τα νέα μοντέρνα φωτιστικά σώματα υιοθετούν τεχνολογία Full LED (και για το φως της όπισθεν), και περιλαμβάνουν τους τριπλούς, 3D, αναγνωρίσιμους πλέον «όνυχες» της μάρκας. Τα φλάς διαθέτουν λειτουργία scroll. Τα φώτα διαθέτουν σκουρόχρωμο κάλυμμα, που ταιριάζει αισθητικά με τη μαύρη λωρίδα μεταξύ τους, και δίνει την εντύπωση του φαρδύτερου αμαξώματος.

Advertisement

Από το πλάι, ξεχωρίζουν οι νέες ακτινωτές ζάντες αλουμινίου των 19 ιντσών τύπου ‘SAN FRANCISCO’, που διατίθενται στις εκδόσεις GT Pack, εξασφαλίζοντας έτσι τη μοναδικότητα της συγκεκριμένης έκδοσης. Επιπλέον, έχουν εκμοντερνιστεί και τα λογότυπα GT (στα εμπρός φτερά και στην πόρτα του χώρου αποσκευών.

Peugeot-3008-2020-detail-c1000x600

Το νέο PEUGEOT 3008 θα διατίθεται στους παρακάτω χρωματισμούς:

Advertisement

– Μπλε Célèbes (νέα απόχρωση)
– Μπλε Vertigo (νέα απόχρωση)
– Λευκό Πέρλα
– Γκρι Artense
– Γκρι Platinium
– Μαύρο Perla Nera
– Κόκκινο Ultimate

Peugeot-3008-2020-red-gt-a1000x600

Στις πλούσιες εκδόσεις GT και GT Pack διατίθεται και μία νέα προαιρετική εναλλακτική, το « Black Pack», η οποία περιλαμβάνει τις παρακάτω σκουρόχρωμες σχεδιαστικές λεπτομέρειες:

– Προστατευτική ποδιά στη βάση του εμπρός προφυλακτήρα σε χρώμα γκρι Tungstène
– Διακοσμητικό τόξο οροφής και ένθετα στα εμπρός φτερά με φινίρισμα Μαύρο στιλπνό
– Διαμήκεις μπάρες οροφής με φινίρισμα Μαύρο σατινέ
– Προστατευτικά trim στις πόρτες με φινίρισμα Μαύρο ματ
– Διακοσμητικό trim στον πίσω προφυλακτήρα με Μαύρο στιλπνό φινίρισμα
– Ζάντες αλουμινίου 19” WASHINGTON με βερνίκι BLACK MIST, ένθετα ONYX BLACK, ελαστικά 205/55 R19 υψηλής ενεργειακής απόδοσης (Class A) και κιτ προσωρινής επισκευής ελαστικού

Peugeot-3008-2020-red-gt-b1000x600

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto

Διαβάστε επίσης:
Το νέο Peugeot 3008 και οι νέες “πράσινες” υπηρεσίες

Νέο Peugeot 3008 με μέση κατανάλωση 1,2 lt./100 km

Νέο Peugeot 3008: Τι κερδίζετε με την plug-in υβριδική έκδοση;