Live Κίνηση
Περισσότερα
OPEL ASTRA 2022

Το νέο Opel Astra επανασυστήνεται!

Ελλάδα 19:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το νέο Opel Astra επανασυστήνεται!

OPEL ASTRA 2022

Το νέο Opel Astra επανασυστήνεται!

OPEL ASTRA 2022

Το νέο Opel Astra διακρίνεται μεταξύ άλλων για την τεράστια εξέλιξη που έχει σημειωθεί στην εικόνα του σαλονιού του. Πρόκειται για ένα εμπνευσμένο και ποιοτικό εσωτερικό προικισμένο με μπόλικη τεχνολογία.

Advertisement
Advertisement

Σχεδιασμένο και εξελιγμένο στην έδρα της εταιρίας στο Russelheim, το νέο Astra εφοδιάζεται με σημαντικές καινοτομίες και πολλές σύγχρονες τεχνολογίες που όμοιές του υπάρχουν μόνο σε μοντέλα ακριβότερων κατηγοριών.

Η σύγχρονη καμπίνα του χαρακτηρίζεται από το πλήρως ψηφιακό ταμπλό με την ονομασία Pure Panel, αφήνοντας στο παρελθόν του μοντέλου τους κλασικούς αναλογικούς δείκτες.

Advertisement
Advertisement

Το Astra προκρίνει την διεπαφή μεταξύ ανθρώπου και αυτοκινήτου, διαθέτοντας νέα και μοντέρνα γραφικά, με ένα εξελιγμένο user interface το οποίο είναι πρακτικό αλλά και άμεσο στην απόκριση των εντολών του οδηγού. Το Pure Panel διαθέτει πίσω από μία ενιαία κρυστάλλινη επιφάνεια δύο οθόνες των 10 ιντσών, μία για τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και μία για το σύστημα πολυμέσων.

Όπως ήταν φυσικό, η ενιαία οθόνη καλύπτει μεγάλο κομμάτι από το επάνω μέρος του ταμπλό και δένει αρμονικά με τους αεραγωγούς, δημιουργώντας ένα πολύ σύγχρονο και πολύ μοντέρνο σε αισθητική ψηφιακό περιβάλλον. Είναι αλήθεια πως δεν υπάρχει πλέον το κλασικό συμβατικό κάλυμμα των οθονών, αφήνοντας όλη την διάταξη του Pure Panel να αναδείξει την high-tech φιλοσοφία της αλλά και την έμφαση που έχει δοθεί στην λειτουργικότητα.

Advertisement

Οι φυσικοί διακόπτες έχουν διατηρηθεί αλλά μειωμένοι στους απολύτως απαραίτητους, έχοντας πλέον μία πολύ όμορφη διάταξη κάτω από την οθόνη των πολυμέσων. Η ισορροπία ανάμεσα στους διακόπτες και την χρήση της οθόνης είναι ιδανική για ένα σύγχρονο αυτοκίνητο, με τον οδηγό να έχει πάντα στην διάθεσή του την πιο εύκολη και χρηστική λύση για τον έλεγχο των πιο συνηθισμένων λειτουργιών του νέου Astra.

To σύστημα πολυμέσων έχει πολύ όμορφα γραφικά και σωστά ταξινομημένα μενού ώστε να είναι εύχρηστο και χωρίς να απαιτείται η συχνή ενασχόληση του οδηγού με αυτό. Παράλληλα, προσφέρεται και σύστημα φωνητικών εντολών καθώς και διακόπτες επάνω στο τιμόνι για να γίνει ακόμα πιο εύκολη η μετάβαση από τη μία λειτουργία στην άλλη.

Advertisement

Υπάρχουν βέβαια και κάποιες λεπτομέρειες που δείχνουν την εξαιρετική προσοχή που έδειξε η Opel στην σχεδίαση του νέου Astra, όπως για παράδειγμα τα ειδικά εμπρός καθίσματα τα οποία φέρουν την πιστοποίηση του γερμανικού οργανισμού AGR και εξασφαλίζουν μοναδική εργονομία και κορυφαία άνεση στα μεγάλα ταξίδια. Χαίρεσαι λοιπόν να συμβιώνεις στο εσωτερικό του Astra, χωρίς να σου λείπει κυριολεκτικά τίποτα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Καθαρός αέρας στο εσωτερικό του Opel Astra
Kαινοτόμες τεχνολογίες στο νέο Opel Astra
Νέο Opel Astra: Οι τιμές στην Ελλάδα