Live Κίνηση
Περισσότερα
OPEL ASTRA 2022

Ναι, το Opel Astra από εμπρός εντυπωσιάζει!

Ελλάδα 19:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ναι, το Opel Astra από εμπρός εντυπωσιάζει!

OPEL ASTRA 2022

Ναι, το Opel Astra από εμπρός εντυπωσιάζει!

OPEL ASTRA 2022

Η προσεγμένη σχεδίαση σε ένα νέο μοντέλο αυτοκινήτου αποτελεί κυριολεκτικά το Α και το Ω. Το Opel Astra τελευταίας γενιάς το γνωρίζει πολύ καλά αυτό, για αυτό κατάφερε να πρωταγωνιστήσει στον συγκεκριμένο τομέα.

Advertisement
Advertisement

Το να ξεχωρίζει ένα αυτοκίνητο κατ’ αυτόν τον τρόπο όπως το νέο Astra, είναι πολύ θετικό στοιχείο, μια καλή παρακαταθήκη που συμβάλλει στην εμπορική επιτυχία.

Η ίδια αίσθηση σημαντικής αναβάθμισης αλλά και διαφοροποίησης  συνεχίζεται ευτυχώς και στο εσωτερικό. Εξωτερικά τώρα, το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο του νέου Astra εντοπίζεται στη μάσκα, εκεί όπου η εταιρία έχει εφαρμόσει και σε αυτό το μοντέλο την σύγχρονη σχεδιαστική της σφραγίδα, το Opel Vizor.

Advertisement
Advertisement

H πολύ ιδιαίτερη αυτή μάσκα συνδυάζεται με μία έντονη πτυχή στο εμπρός καπό και μαζί με τα φώτα ημέρας σε σχήμα φτερού, δημιουργούν μία πολύ ξεχωριστή εικόνα. Η φιλοσοφία της μάσκας Vizor, η οποία εκτείνεται σε όλο το εμπρός μέρος δίνει την οπτική εντύπωση μεγαλύτερου πλάτους στο Astra, μεγιστοποιώντας την αίσθηση της στιβαρότητας και της κυριαρχίας του αυτοκινήτου στον δρόμο.

Στοιχεία που ενισχύονται από την εικόνα του αυτοκινήτου στο πλάι, όπου η έντονη κλίση της πίσω κολόνας, δημιουργεί μία σπορτίφ διάσταση στο σχέδιο. Το εμπρός μέρος έχει και μία έντονη hi-tech διάσταση, καθώς τα φωτιστικά σώματα είναι ότι πιο εξελιγμένο υπάρχει στην κατηγορία. Η εξελιγμένη έκδοση του συστήματος adaptive Intelli-LuxLED PixelLight, το οποίο προέρχεται από τη ναυαρχίδα της εταιρίας, το Insignia, διαθέτει 168 στοιχεία LED και δημιουργεί μία μοναδική εμπειρία φωτισμού και άνετης οδήγησης τη νύχτα.

Advertisement

Καλαίσθητο και δυναμικό είναι και το πίσω μέρος, με το κεντρικά τοποθετημένο σήμα της Opel, τον χαρακτηριστικό “κεραυνό” να είναι τοποθετημένος στο κέντρο και να εκτελεί και χρέη χειρολαβής για το άνοιγμα της πίσω πόρτας. Τα πίσω φωτιστικά σώματα είναι και αυτά λεπτά, με πολύ μοντέρνα σχεδίαση και υψηλή απόδοση, χάρη στην χρήση τεχνολογίας LED.

Το νέο Astra αναμφίβολα είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα εμπρός για την Opel, η οποία δημιούργησε ένα μοναδικής αισθητικής αυτοκίνητο, πολύ σύγχρονο και απόλυτα μοντέρνο, το οποίο στοχεύει ξεκάθαρα στο να παραμείνει το best-seller της κατηγορίας.

Advertisement

Το νέο Opel Astra είναι πανέμορφο και δυναμικό από όποια γωνία και να το χαζέψεις. Αυτό είναι πραγματικά ελκυστικό για οποιονδήποτε πελάτη αναζητά το καινούργιο επόμενο αυτοκίνητό του.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Kαινοτόμες τεχνολογίες στο νέο Opel Astra
Εντυπωσιακό design και τεχνολογία στο σαλόνι του νέου Opel Astra
Η ομπρέλα ασφαλείας του νέου Opel Astra