Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Η Volvo Σφακιανάκης 1η σε πωλήσεις αυτοκινήτων της σουηδικής μάρκας

Ελλάδα 7:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Volvo Σφακιανάκης 1η σε πωλήσεις αυτοκινήτων της σουηδικής μάρκας

ΑΓΟΡΑ

Η Volvo Σφακιανάκης 1η σε πωλήσεις αυτοκινήτων της σουηδικής μάρκας

ΑΓΟΡΑ

Τη θέση του πρώτου επίσημου διανομέα σε πωλήσεις αυτοκινήτων Volvo στην Ελλάδα κατέκτησε και το 2013 ο Όμιλος Σφακιανάκη.

Advertisement
Advertisement

Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που βρίσκεται στην κορυφή και είναι χαρακτηριστικό πως οι περισσότερες από 500 νέες ταξινομήσεις αυτοκινήτων της σουηδικής μάρκας που κατέγραψε ο Όμιλος για τη χρονιά που πέρασε, αντιπροσωπεύουν άνω του 1/3 των συνολικών ταξινομήσεων αυτοκινήτων Volvo στη χώρα μας!

Σχολιάζοντας τα παραπάνω, ο κ. Σπύρος Περγαντής, διευθυντής της Volvo Σφακιανάκης, είπε: «Η ανάδειξή μας στην πρώτη θέση ανάμεσα στο δίκτυο της Volvo Car Hellas, για τρίτη μάλιστα συνεχή αποδεικνύει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, αυτόν της προτίμησης του κοινού, το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Αποτελεί δε, ένα ισχυρό κίνητρο για να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας με στόχο ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση του πελάτη. Νιώθουμε ιδιαίτερα βαρύ το αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όσους μας τιμούν τόσα χρόνια επιλέγοντάς μας και με την εμπειρία συνεργασίας δώδεκα χρόνων με την Volvo, δεσμευόμαστε ο καθένας από μας προσωπικά για την κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρουμε, όχι μόνο κατά την αγορά αλλά και τη συντήρηση ενός μοντέλου Volvo».

Και ολοκλήρωσε προσθέτοντας: «Η Volvo σχεδιάζει τα αυτοκίνητά της με επίκεντρο τον άνθρωπο. Είναι η κατ’ εξοχήν premium μάρκα που αφουγκράζεται τις ανάγκες του και χρησιμοποιεί την τεχνολογία, την έρευνα αλλά και τις καινοτομίες της για να κάνει τη ζωή μας ευκολότερη, καλύτερη, ασφαλέστερη, ομορφότερη. Υιοθετώντας τις ίδιες αξίες με την μάρκα που εκπροσωπούμε, δεν επιζητούμε απλά την ικανοποίηση του πελάτη, αλλά τον ενθουσιασμό του, προσφέροντάς του μια εξαιρετική εμπειρία αγοράς και χρήσης».

Advertisement
Advertisement

Μιας και αναφερόμαστε στο μέτωπο των πωλήσεων, πατήστε εδώ για να δείτε πως διαμορφώθηκαν αυτές στην αγορά για τον Ιανουάριο του 2014.