Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Η Volvo εγγυάται το όφελος απόσυρσης

Ελλάδα 17:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Volvo εγγυάται το όφελος απόσυρσης

ΑΓΟΡΑ

Η Volvo εγγυάται το όφελος απόσυρσης

ΑΓΟΡΑ

Ένα σημαντικό κίνητρο σε όσους σκέφτονται να αγοράσουν ένα Volvo ως το επόμενο νέο τους αυτοκίνητο δίνει η ελληνική αντιπροσωπεία. Εγγυάται το όφελος απόσυρσης για όλες τις νέες παραγγελίες μέχρι και τις 31 Μαΐου, ανεξάρτητα από το χρόνο άφιξης και εκτελωνισμού. Έτσι, ο καταναλωτής δεν θα έχει το άγχος για το αν το εργοστάσιο θα στείλει σύντομα το αυτοκίνητο, προκειμένου να προλάβει να εκτελωνιστεί έως την καταληκτική ημερομηνία που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση.

Advertisement
Advertisement

Η προωθητική ενέργεια της Volvo Car Hellas αφορά τα V40, S60, V60 καθώς και τις Cross Country εκδόσεις τους. Το εγγυημένο όφελος απόσυρσης συνδυάζεται με πρόσθετο προωθητικό πρόγραμμα, αυξάνοντας σημαντικά το συνολικό όφελος για τον αγοραστή.

Για παράδειγμα το V40 Cross Country Τ3 Auto με τον 1.5 βενζίνης 152 ίππων, στην έκδοση Kinetic,έχει προτεινόμενη τιμή λιανικής 26.700 €. Το εγγυημένο όφελος απόσυρσης είναι 1.320 € και σε συνδυασμό με το προωθητικό πρόγραμμα της Volvo Car Hellas η τελική προτεινόμενη τιμή λιανικής υποχωρεί στα 22.900 €.

Το S60 T3 Auto (με τον ίδιο κινητήρα και το ίδιο επίπεδο εξοπλισμού) έχει προτεινόμενη τιμή 27.900 €. Μετά την έκπτωση από την απόσυρση και την προσφορά της Volvo Car Hellas η τιμή του διαμορφώνεται στα 23.500 €. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στο δίκτυο επίσημων διανομέων της Volvo.

Advertisement
Advertisement