Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Στην Ελλάδα το ανανεωμένο Honda Civic Type R (+τιμές)

Ελλάδα 17:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην Ελλάδα το ανανεωμένο Honda Civic Type R (+τιμές)

ΑΓΟΡΑ

Στην Ελλάδα το ανανεωμένο Honda Civic Type R (+τιμές)

ΑΓΟΡΑ

Το ανανεωμένο Honda Civic Type R των 320 ίππων ήρθε στη χώρα μας. Δείτε πόσο κοστίζει.

Advertisement
Advertisement

Κατ’ αρχάς θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η Honda δεν άλλαξε κατά την ανανέωση του Type R τα μηχανικά του στοιχεία και έτσι, ο 2λιτρος VTEC Turbo κινητήρας του των 320 ίππων συνεχίζει να «βασιλεύει» κάτω από το καπό του κορυφαίου ιαπωνικού μοντέλου.

Αναλλοίωτες παραμένουν και οι εκρηκτικές επιδόσεις του, αφού με τη βοήθεια του 6τάχυτου μηχανικού κιβωτίου ταχυτήτων, το 0-100 km/h απαιτεί και πάλι 5,8 sec, με την τελική του ταχύτητα να αγγίζει τα 270 km/h.

Στο πεδίο της εμφάνισης, έχει αλλάξει η εικόνα των δύο άκρων του εμπρόσθιου προφυλακτήρα εκεί όπου φιλοξενούνται οι προβολείς ομίχλης, ενώ έχει μεγαλώσει η εμπρόσθια γρίλια και έχει λεπτύνει το πλέγμα της προσφέροντας 13% περισσότερο αέρα στην εισαγωγή.

Advertisement
Advertisement

Νέα προσθήκη στη γκάμα χρωμάτων του Civic Type R (και της νέας έκδοσης Sport Line) είναι το μπλε, Racing Blue.

Στο εσωτερικό συναντούμε ένα νέο τιμόνι επενδεδυμένο με Alcantara, έναν καινούργιας σχεδίασης επιλογέα ταχυτήτων, ενώ υπάρχουν περισσότεροι διακόπτες που διευκολύνουν τη χρήση του συστήματος πολυμέσων και του κλιματισμού.

Advertisement

Η Honda ανακοινώνει ότι έχουν γίνει επεμβάσεις στη γεωμετρία της ανάρτησης για ακόμη πιο «κοφτερά» οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά, ενώ έχει βελτιωθεί και η ποιότητα κύλισης. Αναβαθμισμένα είναι και τα φρένα.

Advertisement

Εκτός τώρα από τις «απλές» εκδόσεις του Type R λανσάρεται στην Ελλάδα και η νέα έκδοση Sport Line, η οποία απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν μια πιο διακριτική παρουσία στο δρόμο.

Οι αλλαγές την εν λόγω έκδοσης αφορούν στη μικρότερη σε μέγεθος πίσω αεροτομή, τις γκρι ενθέσεις χαμηλά στο αμάξωμα, το μαύρο εσωτερικό, αλλά και τις ειδικές σκουρόχρωμες ζάντες των 19 ιντσών.

Advertisement

Οι τιμές του ανανεωμένου Honda Civic Type R στη χώρα μας ξεκινούν από τα 51.500 ευρώ. Η έκδοση Sport Line έχει κόστος 55.500 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Άραγε θα περάσει τα 100.000 δολάρια το Honda S2000 με 54 χλμ.

Η καυτή σχεδίαση του ολοκαίνουριου Honda Civic (video)