Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Honda Civic εικοσαετίας με μόλις 9.250 χλμ.

Ελλάδα 13:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Honda Civic εικοσαετίας με μόλις 9.250 χλμ.

ΝΕΑ

Ένα Honda Civic εικοσαετίας με μόλις 9.250 χλμ.

ΝΕΑ

Αναζητώντας διάφορα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα στο Διαδίκτυο είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις ορισμένα «διαμάντια» όπως το συγκεκριμένο Honda Civic.

Advertisement
Advertisement

To ιαπωνικό μοντέλο αποτέλεσε ένα από τα πιο εμπορικά για την Honda, τόσο στην τοπική, όσο και στην παγκόσμια αγορά, ενώ ξεχώρισε σε τομείς όπως η ουδέτερη οδική συμπεριφορά και η αξιοπιστία στην πολύχρονη χρήση του.

Το Honda Civic που πωλείται μέσω του eBay είναι έκδοση SE, σε τετράθυρο αμάξωμα και έχει εντοπιστεί στην περιοχή του Βανκούβερ του Καναδά. Το ιδιαίτερο γνώρισμά του είναι ασφαλώς ότι μέσα στις δύο δεκαετίες από την στιγμή που αγοράστηκε, έχει διανύσει μόλις 9.250 χλμ. Σύμφωνα με τον πωλητή, ο προηγούμενος κάτοχος το χρησιμοποιούσε ελάχιστα και μόνο για να μεταφέρει είδη πρώτης ανάγκης από το σούπερ μάρκετ στο σπίτι.

Advertisement
Advertisement

Όπως παρατηρούμε στις φωτογραφίες, η εξωτερική του εμφάνιση παραμένει αξιοπρεπέστατη, με κυρίαρχο στοιχείο τον χρωματισμό του αμαξώματος Clover Green Pearl, ο οποίος το κάνει να δείχνει σαν καινούργιο, με την θετική εικόνα να συμπληρώνουν οι ασημί ζάντες.

Advertisement

Προσεγμένο είναι και το εσωτερικό, με τις επενδύσεις των καθισμάτων να δείχνουν εξαιρετικές ακόμα και μετά από τόσα χρόνια, κάτι που ισχύει για το τιμόνι και το ταμπλό. Αντίστοιχη εικόνα επικρατεί και στο χώρο του κινητήρα, όπου πέραν ορισμένων σημαδιών από σκουριά, δεν υπάρχει τίποτα άλλο μεμπτό.

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Αστυνομικός και… παράνομος έμπορος εισαγόμενων μεταχειρισμένων ΙΧ!

Προβλήματα και με το Ιστορικό Τέλος Ταξινόμησης

Χωρίς ΚΤΕΟ η ταξινόμηση μικρών φορτηγών και η άρση ακινησίας

Advertisement