Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Στην Ελλάδα το νέο SsangYong XLV (τιμές)

Ελλάδα 5:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην Ελλάδα το νέο SsangYong XLV (τιμές)

ΑΓΟΡΑ

Στην Ελλάδα το νέο SsangYong XLV (τιμές)

ΑΓΟΡΑ

Μετά το Tivoli, η κορεάτικη μάρκα λανσάρει ένα ακόμη μοντέλο με σύγχρονη σχεδίαση και τεχνολογία. Το XLV αποτελεί ουσιαστικά μία μακρύτερη – κατά 24 cm – έκδοση του μικρομεσαίου SUV, με συνολικό μήκος 4,44 m. Η αύξηση δεν οδηγεί στην τοποθέτηση τρίτης σειράς καθισμάτων, αλλά στο μεγαλύτερο χώρο αποσκευών της κατηγορίας, αντίστοιχο ενός station wagon (720 lt). Έτσι το SsangYong XLV καθίσταται ιδανική επιλογή για τετραμελείς ή πενταμελείς οικογένειας που έχουν μεγάλες μεταφορικές ανάγκες (π.χ. καρότσια ή ποδήλατα).

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Όπως στο Tivoli, κινητήρες στο XLV είναι οι γνωστοί 1.6 βενζίνης και diesel (128 και 115 PS, αντίστοιχα). Ο δεύτερος πέρα από το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο μπορεί να συνδυαστεί και με αυτόματο ίδιου αριθμού 6 σχέσεων, αλλά και με τετρακίνηση. Ο πιο «πράσινος» συνδυασμός (1.6 diesel – κίνηση εμπρός – 6άρι μηχανικό κιβώτιο – start/stop) εκπέμπει στο περιβάλλον 117 g/km. Ο εξοπλισμός ασφαλείας περιλαμβάνει 7 αερόσακους, hill start assist, Active Rollover Protection, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών κ.α.

Advertisement
Advertisement

Οι τιμές αρχίζουν από τα 19.200 € για τον 1.6 βενζίνης, μηχανικό κιβώτιο και το βασικό επίπεδο εξοπλισμού (συμπεριλαμβάνονται έκπτωση 1.000 € και όφελος απόσυρσης). Το XLV με τον 1.6 diesel (μηχανικό κιβώτιο και κίνηση εμπρός) κοστίζει 21.960 €, ενώ το τετρακίνητο μοντέλο και το επίπεδο εξοπλισμού DLX πωλείται προς 25.380 €.

Το νέο XLV συνοδεύεται από την «5ετή Πλήρη Κάλυψη SsangYong» που σημαίνει ότι καλύπτεται από 5ετή πλήρη εργοστασιακή εγγύηση, 5ετές δωρεάν service και 5ετή δωρεάν οδική βοήθεια.