Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Στην Ελλάδα η νέα BMW Σειρά 2 Coupe (+τιμές)

Ελλάδα 18:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην Ελλάδα η νέα BMW Σειρά 2 Coupe (+τιμές)

ΑΓΟΡΑ

Στην Ελλάδα η νέα BMW Σειρά 2 Coupe (+τιμές)

ΑΓΟΡΑ

Γνωστοποιήθηκαν οι τιμές τόσο για τη «βασική», πισωκίνητη 220i, όσο και για την ισχυρή τετρακίνητη M240i.

Advertisement
Advertisement

Διαθέσιμη στην ελληνική αγορά είναι η νέα BMW Σειρά 2 Coupe, μόλις λίγες μέρες μετά την επίσημη αποκάλυψή της.

Η νέα γενιά του βαυαρικού μοντέλου καταφτάνει με μεγαλύτερες διαστάσεις, οι οποίες αποτυπώνονται σε αύξηση του μήκους κατά 109 χλστ. (4,547 μ.), του πλάτος κατά 64 χλστ. και του μεταξονίου κατά 51 χλστ., κάτι που χαρίζει περισσότερο «αέρα» στους πίσω επιβάτες. Παράλληλα, το ύψος μειώθηκε κατά 28 χλστ., γεγονός που τονώνει την επιθετική εμφάνιση του αυτοκινήτου, την ίδια ώρα που ενισχύει τη δυναμική του συμπεριφορά.

Σχεδιαστικά, η “2άρα” διακρίνεται για το μυώδες λουκ της, παρουσία ανάγλυφων επιφανειών, έντονων γραμμώσεων και φουσκωμένων πίσω φτερών, όταν στο μπροστινό μέρος η μάσκα (kidney-grille) έχει ανασχεδιαστεί, ούσα πιο διακριτική.

Advertisement
Advertisement

Εντός της καμπίνας ως στάνταρ ενσωματώνεται ψηφιακός πίνακας οργάνων 8,8” και οθόνη αφής 5,1″, με τους ενδιαφερόμενους να έχουν επίσης τη δυνατότητα να επιλέξουν τον συνδυασμό BMW Live Cockpit Professional. Αυτός περιλαμβάνει πίνακα οργάνων 12,3” και οθόνη 10,25” για το σύστημα πολυμέσων.

Αναφορικά με τις κινητήριες εκδόσεις, στη βάση της γκάμας συναντάται η 220i με 2λιτρο βενζινοκινητήρα 184 PS. Παράλληλα, διατίθεται και η 220d με ίδιου κυβισμού diesel μοτέρ των 190 PS, πλαισιωμένο από ήπια υβριδική τεχνολογία.

Advertisement

Όλες οι εκδόσεις είναι πισωκίνητες, εξαιρουμένης της ισχυρής M240i με 6κύλινδρο 3λιτρο των 374 ίππων. Η τελευταία είναι τετρακίνητη (με έμφαση στη μετάδοση της ροπής στον πίσω άξονα) και ολοκληρώνει το «σπριντ» 0-100 χλμ./ώρα σε 4,3 δλ., όταν η τελική φτάνει τα 250 χλμ./ώρα.

Advertisement

Η τιμή εκκίνησης για τη νέα BMW Σειρά 2 Coupe είναι 35.000 ευρώ (220i), όταν για την M240i xDrive Coupe η μάρκα αξιώνει 69.950 ευρώ.

Σημειωτέον ότι στο site της BMW συμπεριλαμβάνεται και η diesel έκδοση, χωρίς, ωστόσο, να αναγράφεται κάποια τιμή.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H BMW X1 τελείωσε – Ζήτω τα νέα δεδομένα – “Ξεστοκάρισμα” στην Ελλάδα
Επίσημο: Η νέα BMW 2 Coupe
Πρόστιμο μαμούθ σε VW και BMW!