Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

SsangYong: Βάζει πλάτη, χτίζει εικόνα

Ελλάδα 3:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

SsangYong: Βάζει πλάτη, χτίζει εικόνα

ΑΓΟΡΑ

SsangYong: Βάζει πλάτη, χτίζει εικόνα

ΑΓΟΡΑ

Η εγχώρια SsangYong προσφέρει πλέον το πρόγραμμα «Εγγύηση Επαναγοράς». Μια κίνηση που αν μη τι άλλο, δείχνει αυτοπεποίθηση για το προϊόν.

Advertisement
Advertisement

Του Γιάννη Τσιρογιάννη (giannistsirogiannis@hotmail.com)

Πιο συγκεκριμένα, προσφέρεται εγγυημένη τιμή επαναγοράς έως και 55 μήνες από την ημερομηνία 1ης άδειας του αυτοκινήτου για αγορές είτε τοις μετρητοίς, είτε με διακανονισμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πελάτης δεν υποχρεούται να ανταλλάξει το αυτοκίνητό του με καινούριο SsangYong, αλλά η επαναγορά γίνεται τοις μετρητοίς, με κατάθεση του συμφωνηθέντος ποσού στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Έτσι, με την παράδοση του «Συμβολαίου Εγγυημένης Επαναγοράς», στο οποίο αναγράφονται με διαφάνεια οι συμφωνηθείσες τιμές επαναγοράς, η SsangYong βάζει τέλος στον πονοκέφαλο της μεταπωλητικής πορείας του αυτοκινήτου, διασφαλίζοντας την αξία του σε βάθος 5ετίας και εξασφαλίζοντας μία πολύ συμφέρουσα τιμή επαναγοράς για τον πελάτη.

Advertisement
Advertisement

Το πρόγραμμα «Εγγύηση Επαναγοράς SsangYong» αφορά στα μοντέλα Tivoli, XLV, Rexton-W και Korando.

Σε συνδυασμό με τα 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης, τη 5ετή δωρεάν οδική βοήθεια, αλλά και το πρόγραμμα 5ετούς δωρεάν service (για εκτελωνισμένα αυτοκίνητα μέχρι 31-5-16), η SsangYong εξασφαλίζει στον πελάτη ότι, σε σχέση με το αυτοκίνητό του, τίποτα απρόβλεπτο δεν πρόκειται να επηρεάσει τον οικογενειακό του προϋπολογισμό για τα επόμενα 5 έτη.